ACTUALITATECum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Cum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Statistic și climatologic, ultima decadă a lui noiembrie este favorabilă extinderii fenomenelor de iarnă și în zonele joase ale țării. Acest lucru pare a-l avea în vedere și estimarea celor de la ECMWF, care, în prognoza lor pentru 46 de zile anunță ninsori și prin Moldova, începând cu 22 – 23 noiembrie, pentru ca ultimele zile ale lunii noiembrie să aducă fulgii de nea în cea mai mare parte a țării.

După o primă decadă din noiembrie caracterizată de o vreme normală pentru perioada din an, tot mai mulți dintre noi încep să privească cu interes spre prognozele care anunță ninsori. Ninsori și frig care nu sunt deloc o surpriză pentru noiembrie, o lună de tranziție de la toamnă la iarnă.

Prognoza detaliată o puteți citi aici

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...