ACTUALITATE Cum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Cum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Statistic și climatologic, ultima decadă a lui noiembrie este favorabilă extinderii fenomenelor de iarnă și în zonele joase ale țării. Acest lucru pare a-l avea în vedere și estimarea celor de la ECMWF, care, în prognoza lor pentru 46 de zile anunță ninsori și prin Moldova, începând cu 22 – 23 noiembrie, pentru ca ultimele zile ale lunii noiembrie să aducă fulgii de nea în cea mai mare parte a țării.

După o primă decadă din noiembrie caracterizată de o vreme normală pentru perioada din an, tot mai mulți dintre noi încep să privească cu interes spre prognozele care anunță ninsori. Ninsori și frig care nu sunt deloc o surpriză pentru noiembrie, o lună de tranziție de la toamnă la iarnă.

Prognoza detaliată o puteți citi aici

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite