ACTUALITATE Cum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Cum va fi vremea în noiembrie? Când vedem primii fulgi în București?

Statistic și climatologic, ultima decadă a lui noiembrie este favorabilă extinderii fenomenelor de iarnă și în zonele joase ale țării. Acest lucru pare a-l avea în vedere și estimarea celor de la ECMWF, care, în prognoza lor pentru 46 de zile anunță ninsori și prin Moldova, începând cu 22 – 23 noiembrie, pentru ca ultimele zile ale lunii noiembrie să aducă fulgii de nea în cea mai mare parte a țării.

După o primă decadă din noiembrie caracterizată de o vreme normală pentru perioada din an, tot mai mulți dintre noi încep să privească cu interes spre prognozele care anunță ninsori. Ninsori și frig care nu sunt deloc o surpriză pentru noiembrie, o lună de tranziție de la toamnă la iarnă.

Prognoza detaliată o puteți citi aici

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Legături utile:

Facebook.com/PrognozeMeteo
Instagram.com/PrognozeMeteo
Puteți susține financiar acest proiect pe: Patreon.com/PrognozeMeteo.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate