ȘTIRICoordonatorul campaniei de vaccinare în România a început un podcast pe YouTube...

Coordonatorul campaniei de vaccinare în România a început un podcast pe YouTube pentru a convinge oamenii să se vaccineze. Primul episod – despre a treia doză de vaccin

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a lansat pe canalul de YouTube dedicat campaniei de vaccinare, un podcast în care, alături de medici și specialiști discută despre vaccin pentru a convinge cât mai mulți oameni să se vaccineze.

Aceste strategii vin în contextul în care, raportat la media europeană, România are un număr mic de persoane vaccinate, fapt ce nu convine autorităților.

În primul interviu video postat, Gheorghiță l-a avut invitat pe cercetătorul științific în imunologie și vaccinologie Cătălin Țucureanu, cu care a abordat subiectul celei de-a treia doze de vaccin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din punct de vedere tehnic, podcastul e o producție modestă, denumită: „La cafea cu doctorul Valeriu Gheorghiță”.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Ghita, pardon, Gheorghita asta are o fata din filmele alea distopice gen 1984, Minunata lumea noua sau Fahrenheit 451. Parca seamana cu un pompier din Fahrenheit 451 daca stau sa ma gandesc mai bine.

    Dar la calitatea propagandei sta mult mai prost ca in filmele acestea…

  2. Văd că are comentariile dezactivate, sunetul este extrem de prost și discuția nu știu pentru cine e. Cei care se uită la podcast-uri, nu pot fi prostiți, iar cei ce pot fi prostiți, nu se uită. Ce să-i faci? Un cerc vicios. Cacă podcast-ul era unul serios, comentariile ar fi fost la liberi și ar fi fost un fiasco, petrecut mult mai repede decât se petrece oricum. Vizualizări puține și unlike-uri mai multe ori egale cu like-urile. Într-un cuvânt: PENIBIL!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...