ACTUALITATEComisarul european pentru Mediu: România are cea mai mare populaţie de urşi...

Comisarul european pentru Mediu: România are cea mai mare populaţie de urşi din Europa: 4.000. În UE, sunt 6.500

Virginijus Sinkevicius, comisar european pentru mediu, a declarat că România are un număr mare de urși, aproximativ 4.000, în condițiile în care la nivelul Uniunii Europene sunt 6.500, informează Antena 3.

„Avem o cifră aproximativă dată de autorităţile din România şi vorbim de circa 4.000 de urşi. Pot fi mai mulţi sau mai puţini, dar cam aceasta este cifra.Iar în total, la nivelul Uniunii, vorbim de circa 6.500 de urşi. Deci, aşa cum se vede, numărul de urşi e mare în România”, a spus comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevicius.

Autorităţile trebuie să ia măsuri pentru a nu se mai întâmpla tragedii, iar oamenii e nevoie să ştie cum să reacţioneze când se întâlnesc cu ursul, spune comisarul european.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Din alt punct de vedere, cred că România este norocoască, pentru că are un asemenea mediu, în care să trăiască populaţia cea mai mare populaţie de urşi din Europa.

Urşii sau lupii sunt animale care îşi caută hrana şi, uneori, când fac acest lucru, se apropie de oameni”, a continuat comisarul european pentru Mediu, Virginijus Sinkevicius.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. o cifra mincinoasa pentru a batatori vanatoarea criminala pe plaiurile noastre de catre straini. suntewm din ce in ce mai vadit o colonie a puterilor straine…ne fura copiii, ne ucid animalele, ne taie padurile, ne extrag resursele in defavoarea noastra, totul sub pavaza alesilor securimii masonice care conduce Romania de 31 de ani. votul nu este decat acordul dat de natie la manariil;e pe care4 le fac ei. de aceea ceausescu voia ca romanii sa iasa la vot, pentru a justifica ca dictatura este dorita si votata de natie.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...