ACTUALITATEColectă de Crăciun organizată de către Asociația Sf.Hristofor și ASCOR București

Colectă de Crăciun organizată de către Asociația Sf.Hristofor și ASCOR București

ASCOR București și Asociația pentru Copii și Bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează o colecta de Crăciun „Împarte tuturor” pentru persoanele nevoiașe din București și județul Ilfov aflate în evidența Asociației Sf. Hristofor. Evenimentul a ajuns la a treia ediție.

Cele două asociații strâng alimente neperisabile și perisabile, produse-igienico sanitare pentru a le dărui persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru în această perioadă.

Alimente neperisabile pot consta în : făină, mălai, orez, ulei, portocale, conserve, etc. Dintre produsele igienico-sanitare enumerăm: săpun, șampon, deodorant, pastă de dinți, detergent, etc.

„Chiar dacă în perioada aceasta poate unii dintre noi avem venituri mai reduse din cauza pandemiei și chiar dacă avem tendința de a nu mai face ușor fapte bune ca de obicei, să nu rămânem totuși indiferenți la strigătul de disperare al nevoiașilor noștri care așteaptă cu milă să le întindem mâinile noastre de ajutor, cât de puțin, ca să aibă ce pune și ei pe masă acum de sărbători”, sună îndemnul celor două asociații.

Cei care doresc pot face donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor deschis la BCR, Sucursala Unirea.

Cont LEI: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Cont EUR: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0004, Cod SWIFT: RNCBROBUXXX
Detalii de plată: „Împart tuturor”.

Doritorii sunt așteptați cu donațiile la Sediul ASCOR, până pe 17 decembrie 2020. ⏰

Adresa: Str. Doamnei, nr. 18 🏠
Persoana de contact: Ioana – 0721 976 683.

Detalii se pot găsi pe siteul ASCOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite