joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEColectă de Crăciun organizată de către Asociația Sf.Hristofor și ASCOR București

Colectă de Crăciun organizată de către Asociația Sf.Hristofor și ASCOR București

ASCOR București și Asociația pentru Copii și Bătrâni „Sfântul Hristofor” organizează o colecta de Crăciun „Împarte tuturor” pentru persoanele nevoiașe din București și județul Ilfov aflate în evidența Asociației Sf. Hristofor. Evenimentul a ajuns la a treia ediție.

Cele două asociații strâng alimente neperisabile și perisabile, produse-igienico sanitare pentru a le dărui persoanelor care au nevoie de ajutorul nostru în această perioadă.

Alimente neperisabile pot consta în : făină, mălai, orez, ulei, portocale, conserve, etc. Dintre produsele igienico-sanitare enumerăm: săpun, șampon, deodorant, pastă de dinți, detergent, etc.

„Chiar dacă în perioada aceasta poate unii dintre noi avem venituri mai reduse din cauza pandemiei și chiar dacă avem tendința de a nu mai face ușor fapte bune ca de obicei, să nu rămânem totuși indiferenți la strigătul de disperare al nevoiașilor noștri care așteaptă cu milă să le întindem mâinile noastre de ajutor, cât de puțin, ca să aibă ce pune și ei pe masă acum de sărbători”, sună îndemnul celor două asociații.

Cei care doresc pot face donații în bani, direct în contul Asociației Sfântul Hristofor deschis la BCR, Sucursala Unirea.

Cont LEI: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Cont EUR: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0004, Cod SWIFT: RNCBROBUXXX
Detalii de plată: „Împart tuturor”.

Doritorii sunt așteptați cu donațiile la Sediul ASCOR, până pe 17 decembrie 2020. ⏰

Adresa: Str. Doamnei, nr. 18 🏠
Persoana de contact: Ioana – 0721 976 683.

Detalii se pot găsi pe siteul ASCOR.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE