ACTUALITATECoaliția pentru Apărarea Statului de Drept, apel public: Dacă aveți efecte adverse...

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, apel public: Dacă aveți efecte adverse sau un membru al familiei dvs are efecte adverse ulterior vaccinării, vă rugăm să ne contactați. Este timpul ca politicienii și cetățenii să afle și cealaltă parte a adevărului

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) face un apel către cetățenii care s-au vaccinat și au avut efecte adverse în urma acestei proceduri, să facă publice experiențele lor, a anunțat președintele acestei organizații, Elena Radu.

Avocata a scris că nu se face o informare corectă a cetățenilor în această privință, „numărul persoanelor care prezintă efecte adverse grave după vaccinare sau deceselor intervenite după vaccinare ne sunt prezentate de către autorități ca simple numere, statistici”.

„Știu ca prezentarea publica a unei situații personale nu este ușoară. Nu este ușor sa ieși public și sa iti prezinți problemele apărute în viață ta.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Insă, este necesar ca cetățenii sa fie informați și cu privire la aceste efecte adverse pentru a putea sa decidă în cunoștință de cauză ce decizie vor lua: se vaccinează sau nu.

Mai mult, politicienii care decid asupra vieții noastre prin normele pe care le instituie zilnic este posibil sa nu cunoască realitatea”, a scris Elena Radu.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

Avocatul invită cetățenii să transmită mesajele lor către CASD:

„În cazul în care v-ați vaccinat și aveți efecte adverse sau un membru al familiei dvs are efecte adverse ulterior vaccinării sau a decedat, va rog sa transmiteți “povestea” dvs de viață pe adresa de e-mail: asociatiaCASD@gmail.com.

Este cazul ca atât cetățenii, cât și politicienii sa afle și cealaltă fata a adevărului.

Dacă nu vreți ca și alți cetățeni sa ajungă în situația dvs., fără să cunoască ca există un asemenea risc de efect advers, vă rog să faceți cunoscut cazul dvs.”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate