joi, mai 23, 2024
ACTUALITATECine este Marius Lulea, omul despre care Diana Șoșoacă susține că „ar...

Cine este Marius Lulea, omul despre care Diana Șoșoacă susține că „ar controla AUR”: om de afaceri, tată a patru copii, promotor al istoriei României

Miercuri 10 februarie, Senatoarea Diana Iovanovici- Șoșoacă a pierdut sprijinul politic al partidului AUR, rămânând să activeze ca senator independent în Parlamentul României.

În replică, avocata a spus, printre altele, că președintele „pe hârtie” al AUR este/ar fi Marius Lulea.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă pentru Europa Liberă. Pe site-ul AUR, Marius Lulea apare ca fiind președintele Organizației Oamenilor de Afaceri și membru în Biroul Național de Conducere, for care a sancționat-o pe senatoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

La rândul său, Marius Lulea a declarat că apare ca președinte fondator al AUR doar din cauza prieteniei cu George Simion și pentru că are experiență birocratică.

„Nu controlez eu nimic. Partidul are un BNC (n.r. – Birou Național Central) cu membri și doi co-presedinti. Am fost președinte fondator pentru că am experiență birocratică din activitatea mea curentă. Eu sunt o persoana destul de publică, activitatea mea se poate vedea online, mă știe tot corpul profesional de ingineri și arhitecți. Sunt implicat datorită prieteniei cu George Simion alături de care am luptat pentru unirea cu Basarabia și luptăm și astăzi, dar pe căi politice.”, a explicat acesta pentru g4media.

Marius Lulea este de profesie inginer constructor, este căsătorit și este tatăl a patru copii. Lulea este originar din Piatra Neamț.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Marius Lulea este acționar și director la Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL, cea mai importantă firmă a sa. În această calitate, acesta participă ca investitor sau proiectant la mai multe proiecte imobiliare din jurul Capitalei. În calitatea sa de vicepreședinte al Colegiului Tehnic al Diriginților de Șantier din România, Lulea a fost chiar invitat la Digi24.

În ceea ce privește pasiunile sale, Lulea are la activ aproape 10 volume: unele au ca tematică istoria României iar celelalte sunt legate domeniul său de activitate, construcțiile.

„Basarabia e România”, „Visul unei națiuni: România Mare” sau „Mari momente din istoria Românilor” sunt câteva dintre volumele sale.

Pe pagina sa de facebook, cele mai multe postări sunt despre familia sa, precum și de la participarea la acțiuni unioniste alături de George Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE