marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEChina doreşte să limiteze la maxim două ore pe zi accesul copiilor...

China doreşte să limiteze la maxim două ore pe zi accesul copiilor la telefoanele mobile

Autoritatea chineză de reglementare a spaţiului cibernetic a anunţat miercuri că ar trebui să se limiteze la maximum două ore pe zi utilizarea telefoanelor inteligente pentru copiii cu vârsta sub 18 ani. Anunţul a provocat scăderea valorii acţiunilor companiilor de tehnologie, potrivit Reuters.

Administraţia spaţiului cibernetic din China a anunţat că doreşte ca furnizorii de dispozitive inteligente să introducă programe care să interzică utilizatorilor sub 18 ani să acceseze internetul de pe dispozitivele mobile pe parcursul nopţii, între orele 22:00 şi 6:00.

Furnizorii ar trebui să stabilească şi limite de timp în cadrul măsurilor propuse, a mai anunţat administraţia.

Conform proiectului, utilizatorii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani ar avea dreptul la două ore pe zi, copiii cu vârste cuprinse între opt şi 16 ani ar avea dreptul la o oră, în timp ce copiii sub opt ani ar avea dreptul la doar opt minute.

Propunerea mai arată că părinţilor ar trebui să li se permită să renunţe la aceste limite de timp pentru copiii lor.

Acţiunile firmelor chineze de tehnologie au scăzut în cea mai mare parte în cursul după-amiezii la Hong Kong, după ce Administraţia spaţiului cibernetic din China a publicat proiectul. Propunerea va fi dezbătută până la 2 septembrie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE