joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATECFR Călători deschide o linie nouă de la București la Mogoșoaia, pentru...

CFR Călători deschide o linie nouă de la București la Mogoșoaia, pentru a evita traficul: în doar 11 minute ajungi la parc

Compania CFR Călători a trimis redacției R3media un comunicat de presă prin care anunță deschiderea unui nou traseu scurt, de la București la Mogoșoaia, care va fi făcut în 11 minute. Prețul unui bilet întreg va fi de 4 lei.

„Începând cu 15 iulie 2021, ai la dispoziție 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur. Urcă-te în tren și scapă de grija traficului. Durata unei
călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanța București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

CFR Călători îți oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia. Transportul viitorului este cel feroviar.”, scrie în comunicatul Căilor Ferate Române.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe lângă reducerile oferite din partea statului, CFR Călători are pachete de abonamente care pot reduce costul biletelor cu până la 50%.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE