ACTUALITATECFR Călători deschide o linie nouă de la București la Mogoșoaia, pentru...

CFR Călători deschide o linie nouă de la București la Mogoșoaia, pentru a evita traficul: în doar 11 minute ajungi la parc

Compania CFR Călători a trimis redacției R3media un comunicat de presă prin care anunță deschiderea unui nou traseu scurt, de la București la Mogoșoaia, care va fi făcut în 11 minute. Prețul unui bilet întreg va fi de 4 lei.

„Începând cu 15 iulie 2021, ai la dispoziție 56 de trenuri directe CFR Călători din București Nord către Parc Mogoșoaia și retur. Urcă-te în tren și scapă de grija traficului. Durata unei
călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanța București Nord – Parc Mogoșoaia este de 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.

CFR Călători îți oferă o alternativă mai rapidă de transport, sustenabilă și cu prețuri accesibile, fie că faci naveta sau doar îți dorești să vizitezi Parcul si Palatul Mogoșoaia. Transportul viitorului este cel feroviar.”, scrie în comunicatul Căilor Ferate Române.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pe lângă reducerile oferite din partea statului, CFR Călători are pachete de abonamente care pot reduce costul biletelor cu până la 50%.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...