vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEMarele protest „Convoiul Libertății“ a stârnit activismul în întreaga lume. Londra, Canberra,...

Marele protest „Convoiul Libertății“ a stârnit activismul în întreaga lume. Londra, Canberra, Wellington și Capitoliul din Washington, D.C. sunt următoarele „ținte“ ale camionagiilor

Urmând exemplul miilor de camionagii canadieni care protestează împotriva mandatelor de vaccinare împotriva COVID-19 în Ottawa, camionagiii din alte țări au început să își organizeze propriile versiuni ale „Convoiului Libertății”.

De la Leeuwarden, Olanda, până la Wellington, Noua Zeelandă, Londra, Marea Britanie, și până la Canberra, Australia, camionagiii ies să protesteze pentru a transmite un mesaj clar: opriți mandatele de vaccinare.

Un alt grup de camionagii plănuiește un protest în Statele Unite, conducând către Capitoliul SUA din Washington, D.C.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cred că începe să se vadă că va deveni o mare mișcare globală pentru a pune capăt acestor mandate”, a declarat Brian Brase, co-organizator al protestului din SUA, pentru Fox News Digital, duminică.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Este o încălcare a drepturilor omului să fi obligat să te vaccinezi. Dacă vrei să-l faci, fă-l, dar în momentul în care suntem obligați, ne opunem. Credem că este greșită obligativitatea.”

Brase a declarat pentru Fox News Digital că aproximativ 140.000 de oameni erau mobilizați în SUA până pe 2 februarie, când Facebook a eliminat pagina numită „Convoy to D.C. 2022”. Un purtător de cuvânt al companiei-mamă a Facebook, Meta, a declarat pentru Fox News că platforma a eliminat grupul „pentru încălcarea în mod repetat a politicilor cu privire la QAnon”, pe care Facebook a etichetat anterior o „rețea de conspirație care induce violența”. Brase contestase această afirmație, spunând că este falsă.

Cel puțin 1.000 de persoane s-au adunat în apropierea Parlamentului din Canberra pentru a protesta împotriva mandatului de vaccinare COVID-19 și a altor restricții legate de pandemie, a informat sâmbătă Canberra Times. Organizatorii au cerut mobilizarea a 5 milioane de australieni înainte de revenirea din vacanța parlamentară, pe 8 februarie.

Camionagiii din Noua Zeelandă au mobilizat un convoi din ambele capete ale țării. Un grup a plecat duminică din Insula de Nord, iar altul va pleca din Insula de Sud, ambele convergând spre capitala Wellington, care se află aproape în centrul țării, a raportat New Zealand Herald.

Jess, care operează canalul TikTok @nztruckies, a declarat pentru Toronto Star că ea și alți protestatari din Insula de Sud nu vor putea ajunge la Wellington, deoarece trebuie să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ pentru a merge cu feribotul.

De asemenea, un grup „World Freedom Convoi“ de pe Signal plănuiește două proteste separate, a raportat Brussels Times. În aproximativ o săptămână, 40.000 de persoane s-au alăturat grupului de pe Signal. Șoferii de camion plănuiesc să conducă spre capitalele lor pe 7 februarie, iar grupul european mai larg va merge spre Bruxelles pe 14 februarie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aproximativ 25 de camioane, zeci de mașini și mai multe tractoare s-au adunat duminică la Leeuwarden, Țările de Jos, pentru a protesta împotriva restricțiilor COVID-19, a informat canalul olandez Omrop Fryslâan, potrivit NL Times.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Între timp, camionagiii din Regatul Unit plănuiesc să protesteze din diferite locații. Un convoi pentru libertate va începe în Scoția, într-o suburbie din Glasgow, și va merge către capitala scoțiană Edinburgh, iar ulterior spre Londra, potrivit Scottish Daily Express. Convoaiele pentru libertate din Marea Britanie vor porni și din Llandudno, Cheshire Oaks și Cardiff, din Țara Galilor. Convoaiele au patru puncte de întâlnire în Anglia: Manchester, Exeter, Bristol și Bournemouth. De asemenea, protestatarii vor conduce de la Belfast, în Irlanda de Nord, la Dublin, în Irlanda, conform FoxNews.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. raspunsul lui Putin pentru americani, daca nu vor sa le respecte cererile.. Bravo lui, baieti destepti.

    Toti camionagii si cei care ies in strada sunt vaccinati. Rise up, people of Omikron !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE