ȘTIRICEO-ul Moderna: Vaccinarea copiilor trebuie să înceapă „înainte de sfârșitul lui august”

CEO-ul Moderna: Vaccinarea copiilor trebuie să înceapă „înainte de sfârșitul lui august”

După ce în urmă cu două săptămâni, CEO-ul Pfizer spunea ca va fi necesară o a treia doză de vaccin într-un interval de 8-12 luni, CEO-ul Moderna vrea să demareze campania de vaccinare și pentru cei mici.

Compania americană de biotehnologie Moderna va depune „la începutul lunii iunie” o cerere de autorizare în Uniunea Europeană a vaccinului anti-Covid pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, a declarat CEO-ul Stéphane Bancel pentru Journal du Dimanche.

Având în vedere că „până în vară, toți adulții care doresc să fie vaccinați vor fi primit cel puțin o primă doză”, Stéphane Bancel estimează că „va fi necesar apoi să fie vizați adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Astăzi, doar vaccinul de la Pfizer/BioNTech este autorizat pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, în Europa; Și Pfizer a solicitat autorizație pentru copiii cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani, pe care a obținut-o deja în Statele Unite. „Ideal ar fi să-i protejăm înainte de sfârșitul lunii august. Dacă nu ne vaccinăm masiv, riscul unui al patrulea val nu poate fi exclus”, explică Stéphane Bancel, care este șeful companiei Moderna din 2011.

Teste privind eficacitatea pentru trei rapeluri

Moderna testează în prezent eficacitatea administrării a trei „rapeluri” diferite (tulpina Wuhan, tulpina sud-africană și un amestec al celor două) împotriva a patru variante ale coronavirusului, studii pentru care se așteaptă primele rezultate la începutul lunii iunie, înainte de a efectua alte teste pe oameni care vor avea loc în vară, cu scopul de a „furniza datele agențiilor de reglementare în august, pentru aprobare în septembrie”. Moderna ar putea produce trei miliarde de doze pe an, care, adăugate celor patru miliarde promise de Pfizer/BioNTech, ar fi „suficiente pentru a vaccina întreaga planetă cu o primă doză”.

În ceea ce privește averea sa personală, care a depășit peste cinci miliarde de dolari în timpul pandemiei, Stéphane Bancel a asigurat că mare parte din bani vor merge spre finanțarea mai multor asociații, printr-o fundație creată împreună cu soția sa: „Suntem hotărâți să oferim întreaga avere și să crească această fundație”, numită « Champions of Love ».

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Le-am spus copiilor noștri: noi vă plătim studiile și apoi vă veți descurca singuri!”, spune Stéphane Bancel, potrivit SmartRadio.

Efecte secundare grave la adolescenți și tinerii vaccinați

R3media a scris despre efectele secundare grave la adolescenții și tinerii adulți care s-au vaccinat anti-Covid-19, în SUA.

Astfel, unii dintre adolescenții și tinerii adulți care au fost vaccinați împotriva maladiei COVID-19 au dezvoltat inflamații cardiace, a anunțat un grup de consilieri ai Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite, care recomandă realizarea unor studii suplimentare despre această afecțiune rară, informează Reuters.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Bertrand Russel – extras din “Impact of Science on Society”: It may be hoped that in time anybody will be able to persuade anybody of anything if he can catch the patient young and is provided by the State with money and equipment.”
    „This subject will make great strides when it is taken up by scientists under a scientific dictatorship. Anaxagoras maintained that snow is black, but no one believed him. The social psychologists of the future will have a number of classes of school children on whom they will try different methods of producing an unshakable conviction that snow is black.”
    „Children will, as in Plato’s Republic, be taken from their mothers and reared by professional nurses. Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers and ruled will increase until they become almost different species. A revolt of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of sheep against the practice of eating mutton.”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...