ACTUALITATECEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de...

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de vaccin într-un interval de 8-12 luni. Ulterior, va exista o reimunizare anuală

CEO-ul companiei farmaceutice Pfizer, Albert Bourla (foto), a declarat că este „probabil” că va fi nevoie de o a treia doză de vaccin, după șase-12 luni, ba chiar o reimunizare anuală, scrie Aleph News.

„Vom vedea cât de des trebuie să facem acest lucru, rămâne de văzut. Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză, undeva între șase și 12 luni și, ulterior, va exista o reimunizare anuală. Toate aceste lucruri trebuie confirmate”, a declarat CEO-ul Pfizer.

În cadrul În cadrul Delphi Economic Forum VI din Atena, Albert Bourla a mai anunțat că intenționează să renunțe la drepturile asupra brevetului pentru vaccin. În plus, compania are capacitatea de a produce serul atât cât este necesar, adăugând că Pfizer ar putea să producă 3 miliarde de doze de vaccin anti COVID-19, la nivel Mondial, în 2021, și 4 miliarde de doze în 2022, anunță Greekreporter.com.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toate vaccinurile, în special Pfizer și Moderna, care se bazează pe ARN mesager, trec printr-un proces de producție foarte complex, în timp ce mașinăriile specializate au trebuit să fie construite încă din 2020.

„Singurul motiv pentru care avem vaccinuri în prezent este că avem o industrie farmaceutică puternică. Dacă nu am avea-o, ne-am plânge victimele. O astfel de propunere (n.r. dreptul oricui să obțină brevetele) ar avea un impact major asupra acestei industrii”, a subliniat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Urmează să fim salvaţi de un vaccin produs (coprodus cu Biontech, ca să fim corecţi) de o companie al cărei CEO este medic veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT