ACTUALITATECEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de...

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de vaccin într-un interval de 8-12 luni. Ulterior, va exista o reimunizare anuală

CEO-ul companiei farmaceutice Pfizer, Albert Bourla (foto), a declarat că este „probabil” că va fi nevoie de o a treia doză de vaccin, după șase-12 luni, ba chiar o reimunizare anuală, scrie Aleph News.

„Vom vedea cât de des trebuie să facem acest lucru, rămâne de văzut. Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză, undeva între șase și 12 luni și, ulterior, va exista o reimunizare anuală. Toate aceste lucruri trebuie confirmate”, a declarat CEO-ul Pfizer.

În cadrul În cadrul Delphi Economic Forum VI din Atena, Albert Bourla a mai anunțat că intenționează să renunțe la drepturile asupra brevetului pentru vaccin. În plus, compania are capacitatea de a produce serul atât cât este necesar, adăugând că Pfizer ar putea să producă 3 miliarde de doze de vaccin anti COVID-19, la nivel Mondial, în 2021, și 4 miliarde de doze în 2022, anunță Greekreporter.com.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toate vaccinurile, în special Pfizer și Moderna, care se bazează pe ARN mesager, trec printr-un proces de producție foarte complex, în timp ce mașinăriile specializate au trebuit să fie construite încă din 2020.

„Singurul motiv pentru care avem vaccinuri în prezent este că avem o industrie farmaceutică puternică. Dacă nu am avea-o, ne-am plânge victimele. O astfel de propunere (n.r. dreptul oricui să obțină brevetele) ar avea un impact major asupra acestei industrii”, a subliniat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Urmează să fim salvaţi de un vaccin produs (coprodus cu Biontech, ca să fim corecţi) de o companie al cărei CEO este medic veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...