joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATECEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de...

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla: Va fi necesară o a treia doză de vaccin într-un interval de 8-12 luni. Ulterior, va exista o reimunizare anuală

CEO-ul companiei farmaceutice Pfizer, Albert Bourla (foto), a declarat că este „probabil” că va fi nevoie de o a treia doză de vaccin, după șase-12 luni, ba chiar o reimunizare anuală, scrie Aleph News.

„Vom vedea cât de des trebuie să facem acest lucru, rămâne de văzut. Un scenariu probabil este că va fi necesară o a treia doză, undeva între șase și 12 luni și, ulterior, va exista o reimunizare anuală. Toate aceste lucruri trebuie confirmate”, a declarat CEO-ul Pfizer.

În cadrul În cadrul Delphi Economic Forum VI din Atena, Albert Bourla a mai anunțat că intenționează să renunțe la drepturile asupra brevetului pentru vaccin. În plus, compania are capacitatea de a produce serul atât cât este necesar, adăugând că Pfizer ar putea să producă 3 miliarde de doze de vaccin anti COVID-19, la nivel Mondial, în 2021, și 4 miliarde de doze în 2022, anunță Greekreporter.com.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Toate vaccinurile, în special Pfizer și Moderna, care se bazează pe ARN mesager, trec printr-un proces de producție foarte complex, în timp ce mașinăriile specializate au trebuit să fie construite încă din 2020.

„Singurul motiv pentru care avem vaccinuri în prezent este că avem o industrie farmaceutică puternică. Dacă nu am avea-o, ne-am plânge victimele. O astfel de propunere (n.r. dreptul oricui să obțină brevetele) ar avea un impact major asupra acestei industrii”, a subliniat el.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Urmează să fim salvaţi de un vaccin produs (coprodus cu Biontech, ca să fim corecţi) de o companie al cărei CEO este medic veterinar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate