luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATECemal Kütahya, fost handbalist la Suceava, mort în cutremurul din Turcia alături...

Cemal Kütahya, fost handbalist la Suceava, mort în cutremurul din Turcia alături de soția însărcinată și fiul acestora

Handbalistul turc Cemal Kütahya, fost jucător la CSU din Suceava, a fost găsit mort sub dărâmăturile casei sale, în urma cutremurului din Turcia. Au fost găsite şi trupurile băieţelului şi soţiei lui Cemal, care era însărcinată în 5 luni, informează Adevărul.ro.

„Am aflat cu profundă tristeţe vestea morţii dragului nostru Cemal Kütahya, căpitanul echipei noastre naţionale de handbal masculin, şi a fiului său, Cinar Kütahya, care au rămas sub dărâmăturile casei în care locuiau în Antakya. Condoleanţele noastre! Vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a onora numele lui Cemal Kutahya, care ani de zile a reprezentat cu succes ţara noastră la cel mai înalt nivel. Mulţumim, Cemal, pentru tot ce ai făcut pentru ţara noastră. Nu te vom uita”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Turce de Handbal.

Handbalistul de 32 de ani a fost legitimat la CSU Suceava în sezonul 2021-2022. Ulterior acesta s-a întors în ţara natală, la Hatay SK, grupare care ocupă primul loc în Superliga din Turcia.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate