luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATECelebrul actor Ray Liotta (67 de ani) și unul dintre fondatorii trupei...

Celebrul actor Ray Liotta (67 de ani) și unul dintre fondatorii trupei Depeche Mode, morți în aceeași zi

Ziua de 26 mai a fost o zi neagră pentru lumea spectacolului mondial. Celebrul actor american Ray Liotta și muzicianul Andy Fletcher au murit, în mod neașteptat, la diferență de câteva ore.

Liotta (67 de ani) a murit în somn, în timp ce se afla în Republica Dominicană, acolo unde filma pentru o peliculă.

Liotta, cunoscut pentru rolurile sale de mafiot, în special în filmul „Good fellas” (Băieți buni), a decedat în mod subit, neexistând vreo problemă de sănătate cunoscută. De altfel, cauza morții rămâne necunoscută, așa cum scrie Heavy.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În aceeași zi, la câteva ore, a fost anunțat și decesul muzicianului britanic Andrew (Andy) Fletcher, unul dintre fondatorii grupului muzical „Depeche Mode”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Conform publicației spaniole „As”, decesul muzicianului de 60 de ani a fost pricinuit de „cauze naturale”, fără a se intra în detalii.

Totuși, o declarație oficială a foștilor săi colegi din Depeche Mode vorbește despre „șocul” aflării despre acest deces.

„Suntem șocați și plini de tristețe din cauza morții premature a prietenului nostru și coleg de trupă Andy „Fletch” Fletcher”, au scris cei de la Depeche Mode pe Twitter, citați de Deadline.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE