News Canada: O cursă aeriană internă a fost anulată după ce echipajul a...

Canada: O cursă aeriană internă a fost anulată după ce echipajul a refuzat ca un copil de 19 luni să zboare fără mască

Un zbor al companiei WestJet ce mergea de la Calgary la Toronto a fost anulat în această săptămână după ce o familie a fost dată afară din avion, pentru că a refuzat să-și oblige copilul de 19 luni, să poarte mască, informează Breitbart.

Safwan Choudry și familia sa spune că au fost dați afară din avionul care-i ducea marți la Toronto după ce angajații companiei i-au cerut să o oblige pe fetița lor de 19 luni să poarte mască.

„Totul a început cu copilul mic de trei și odată ce i-am pus ei mască, s-au luat de bebelușul de 19 luni spunând că dacă nu poartă toată lumea mască, avionul nu va decola. Desigur, fiind disperați să ajungem acasă, am optat să ne supunem – deși nu există această politică – până ce fetița a început să plângă isteric, cu echipajul supraveghându-ne. Apoi fetița a început să vomite, moment în care ne-au spus să părăsim avionul”, a declarat Choudry.

La rândul său, compania WestJet susține că de fapt este vorba despre fetița de trei ani a cuplului, nu bebelușul de 19 luni.

Versiunea companiei este contrazisă, însă, de martorii oculari. Conform CBC, un alt pasager, pe nume Marian Nur, a declarat că a văzut cum familia în cauză a încercat să se supună cerințelor echipajului.

„Am fost șocat, părinții nu au ridicat vocea, nu au avut nervi la adresa stewardeselor, doar încercau să raționeze cu aceștia”, a spus el, adăugând că „răspunsul companiei aeriene a fost nenecesar”.

Compania Westjet a afirmat că din cauza îngrijorărilor legate de intimitatea pasagerilor nu va mai comenta pe această temă. Între timp, compania a decis să-i interzică lui Choudry și familiei acestuia să mai zboare cu ei.

Incidentul survine după alte două evenimente asemănătoare, ce au avut loc în August, în Statele Unite. Compania JetBlue a evacuat o mamă și pe cei șase copii ai săi dintr-o cursă, pentru că băiețelul de doi ani a refuzat să poarte o mască.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate