marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATECanada: O cursă aeriană internă a fost anulată după ce echipajul a...

Canada: O cursă aeriană internă a fost anulată după ce echipajul a refuzat ca un copil de 19 luni să zboare fără mască

Un zbor al companiei WestJet ce mergea de la Calgary la Toronto a fost anulat în această săptămână după ce o familie a fost dată afară din avion, pentru că a refuzat să-și oblige copilul de 19 luni, să poarte mască, informează Breitbart.

Safwan Choudry și familia sa spune că au fost dați afară din avionul care-i ducea marți la Toronto după ce angajații companiei i-au cerut să o oblige pe fetița lor de 19 luni să poarte mască.

„Totul a început cu copilul mic de trei și odată ce i-am pus ei mască, s-au luat de bebelușul de 19 luni spunând că dacă nu poartă toată lumea mască, avionul nu va decola. Desigur, fiind disperați să ajungem acasă, am optat să ne supunem – deși nu există această politică – până ce fetița a început să plângă isteric, cu echipajul supraveghându-ne. Apoi fetița a început să vomite, moment în care ne-au spus să părăsim avionul”, a declarat Choudry.

La rândul său, compania WestJet susține că de fapt este vorba despre fetița de trei ani a cuplului, nu bebelușul de 19 luni.

Versiunea companiei este contrazisă, însă, de martorii oculari. Conform CBC, un alt pasager, pe nume Marian Nur, a declarat că a văzut cum familia în cauză a încercat să se supună cerințelor echipajului.

„Am fost șocat, părinții nu au ridicat vocea, nu au avut nervi la adresa stewardeselor, doar încercau să raționeze cu aceștia”, a spus el, adăugând că „răspunsul companiei aeriene a fost nenecesar”.

Compania Westjet a afirmat că din cauza îngrijorărilor legate de intimitatea pasagerilor nu va mai comenta pe această temă. Între timp, compania a decis să-i interzică lui Choudry și familiei acestuia să mai zboare cu ei.

Incidentul survine după alte două evenimente asemănătoare, ce au avut loc în August, în Statele Unite. Compania JetBlue a evacuat o mamă și pe cei șase copii ai săi dintr-o cursă, pentru că băiețelul de doi ani a refuzat să poarte o mască.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate