marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATERomânia se întoarce acasă! | „Generația de Suflet“ a fost învinsă de...

România se întoarce acasă! | „Generația de Suflet“ a fost învinsă de Olanda cu 3 – 0 și a ratat calificarea în sferturile EURO2024

Echipa Națională de Fotbal a fost învinsă Țările de Jos și a ratat calificarea în sferturile EURO 2024. Meciul s-a terminat 0 – 3 în favoarea olandezilor.

În 1994, „Generația de Aur“ juca în sferturile Campionatului Mondial din SUA. După ce a învins Argentina cu 3 – 2, Naționala României avea să joace cu Suedia, unde a fost învinsă la lovutiruile de departajare.

Olanda va întâlni în sferturile EURO 2024 selecționata Turciei sau Austriei. Meciul se va juca pe Stadionul Olimpic din Berlin, unde va avea loc și finala Campionatului European de Fotbal.

Ultima dată când România a jucat sferturi de finală la EURO a fost în anul 2000, în Olanda și Belgia. Tricolorii au fost învinși atunci de Italia, cu 2 – 0.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Mai mult decât m-aș fi așteptat. Unde (în campionatul intern ) s-au format băieții ? Noi când ne facem „campionat ca afară” ? (După 35 de ani de „comunism”, am avut un cosmonaut; în decembrie facem 35 de ani de democrație – cine va fi primul nostru astronaut ? Măcar până la … ISS!)

    Jos Comunismul, istoric Ivan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE