ACTUALITATECaleb Swanigan, jucător profesionist de baschet, inclusiv în NBA, a murit subit...

Caleb Swanigan, jucător profesionist de baschet, inclusiv în NBA, a murit subit la vârsta de 25 de ani. Oficialitățile spun că din „cauze naturale”

Caleb Swanigan, fost jucător în NBA la Portland Trail Blazers și Sacramento Kings, a decedat subit în cursul zilei de 21 iunie, anunță presa americană.

Swanigan, care avea doar 25 de ani, a fost declarat mort din cauze naturale, de către Medicina Legală a comitatului Allen, din statul Ohio.

În mod curios, nimeni nu precizează cum a decedat tânărul Swanigan și nici bolile de care suferea acesta.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Swanigan – o adevărată forță a naturii la 2,06 metri și 118 kg – a fost o poveste de succes tipic americană. Provenind dintr-o familie destrămată, părăsită de tată, Swanigan a ajuns să facă sport și baschetul i-a adus succesul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Calitățile sale l-au făcut remarcat la echipa de baschet a Universității Purdue, iar în 2017 a fost ales să joace în NBA de către Portland Trail Blazers.

El a evoluat și pentru echipele de tineret și juniori ale Statelor Unite, câștigând medaliile de aur în Grecia (2015) și Dubai (2014).

Pe lângă baschet, Swanigan a făcut și muzică. El a cântat hip-hop.

Swanigan este cea mai recentă adăugire pe lista sportivilor și fotbaliștilor care au căzut sau murit în ultimul an.

În acest context, unii medici vorbesc despre Sindromul Morții Subite la Adulți.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...