ACTUALITATEVIDEO | Raed Arafat anunță că se apropie momentul în care va...

VIDEO | Raed Arafat anunță că se apropie momentul în care va înceta starea de alertă: În luna viitoare sau peste două luni

Directorul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că se apropie momentul în care autoritățile în domeniul sanitar vor spune că nu mai este nevoie de stare de alertă. Acest lucru se va întâmpla probabil în „luna viitoare sau peste două luni”.

„Starea de alertă facilitează pentru noi anumite modalități de lucru. De exemplu, ați văzut necesitatea de detașare de personal. Fără stare de alertă nu mai putem detașa personalul. Sunt mai multe aspecte care sunt corelate cu starea de alertă. Dacă situația se îmbunătățește, dacă nu va mai fi nevoie de aceste lucruri, atunci se va decide să nu se mai prelungească starea de alertă.

Că acest lucru se întâmplă luna viitoare sau peste două luni, va fi analizat și decis în Comitetul Național pentru Situații de Urgență și bineînțeles în Guvern. (…) Cu certitudine starea de alertă nu este un lucru care va fi permanent, este provizorie și nimeni nu dorește să o mențină o zi în plus față de cât trebuie. Da, se apropie momentul, cred, în care vom zice că nu este nevoie. Care e acest moment, urmează să se decidă”, a precizat șeful DSU.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Ia să ne mai lase în pace și să plece în țara lui,să facă acolo ce o vrea!Îi place sa sune sirenele și să tulbure liniștea oamenilor!Sintem de vina că acceptam pe oricine să ne dirijeze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate