ACTUALITATEBucureștiul a depășit incidența 6 la mie. Urmează CARANTINA de weekend: restaurante,...

Bucureștiul a depășit incidența 6 la mie. Urmează CARANTINA de weekend: restaurante, săli de fitness, ÎNCHISE, circulația interzisă. Restricțiile coincid cu protestul din 2 octombrie

Incidența cazurilor de COVID-19 în București a ajuns miercuri, 29 septembrie, la 6,33 la mia de locuitori. Când valoarea depășește pragul de 6 cazuri la mia de locuitori, se impun noi măsuri restrictive.

„Rata de incidența cumulată calculată la 14 zile.

29.09.2021 – ora 10:00 – valoarea de 6.33”, se arată pe site-ul DSP București.

Un site conceput de Primăria Timișoara indică cu exactitate care sunt restricțiile impuse de autorități în funcție de pragurile incidenței.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Eseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Bucureștiul se va afla în curând în scenariul „între 6 și 7,5″, în timp ce Timișoara va trece la miezul nopții de 28 spre 29 septembrie de pragul „peste 7,5″.

Vineri, sâmbătă și duminică, intervalul 20:00-05:00: circulația interzisă. Pentru acest interval este necesară declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Toate acestea în condițiile marelui protest din 2 octombrie din Piața Universității.

Persoanele vaccinate de cel puțin 10 zile pot circula fără restricții pe toată durata săptămânii. Nu este necesară declarația pe proprie răspundere, adeverința de la angajator sau legitimația de serviciu.

Masca în spațiile publice

Obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru.

Obligatorie pe o rază de 25 de metri în jurul unor spații publice, cum ar fi piețe, spații comerciale, unități spitalicești (fără a se limita la acestea).

Magazine, prestări servicii

Luni-joi: program normal

Vineri-duminică: activitate permisă între 05:00-18:00, în afara acestui interval fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

Restaurante, cafenele

Închise, fiind permisă doar livrarea la domiciliu.

Alte activități care vor fi interzise

Activități recreative și sportive – interzise

Săli de sport/fitness – închise

Bazine de înot, piscine interioare – închise

Evenimente private (nunți, botezuri, mese festive) – interzise

Evenimente în spații închise (cinematografe, spectacole, concerte) – interzise

Evenimente în aer liber (spectacole, concerte, festivaluri) – interzise

Competiții sportive (în spaţii închise sau deschise) – interzise

Cursuri de instruire, workshop-uri – interzise

Conferințe – interzise

Acestea sunt măsurile care s-au aplicat în Timișoara, oraș ce a depășit incidența de 6 la mia de locuitori.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. P(L)andemia se va opri prin nevaccinare, nicidecum prin vaccinare! Vaccinarea nu are nimic de-a face cu sanatatea oamenilor, ci cu controlul lor! Sistemul imunitar al vaccinatilor va fi dat total peste cap de secventa ARN mesager, ce va schimba in timp raspunsul imunitar al celulelor responsabile cu apararea organismului de virusi si infectii, transformandu-l intr-un sistem artificial ce va trebui ulterior completat cu doza a 3-a, a 4-a, a 5-a etc. Daca voi stranuta langa un vaccinat care are sistemul imunitar modificat, il pot imbolnavi chiar mortal caci sistemul lui de aparare nu va mai recunoaste potentialii virusi. De aceea, el va trebui sa-si faca si dozele urmatoare de vaccin, un fel de update-uri ale dozei initiale, ca sa nu crape. Va deveni dependent de urmatorul vaccin ca narcomanul de droguri care altfel intra in sevraj si o mierleste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...