ACTUALITATEBiserica Ortodoxă Română a oferit ajutor umanitar în valoare de aproape 24...

Biserica Ortodoxă Română a oferit ajutor umanitar în valoare de aproape 24 de milioane de lei pentru ajutorarea victimelor din Ucraina

Biserica Ortodoxă Română a oferit un ajutor umanitar generos în contextul crizei umanitare și militare din Ucraina, ajutând cu peste 23 de milioane de lei (aproximativ 4,8 milioane de euro), conform unui comunicat al instituției trimis redacției R3media.

„Pe fondul dramei umanitare provocate de războiul din Ucraina, Biserica Ortodoxă Română a continuat acțiunile sale filantropice destinate refugiaților ucraineni sosiți în România și în Republica Moldova, precum și cetățenilor rămași în Ucraina. În acest sens, eparhiile Bisericii Ortodoxe Române s-au mobilizat exemplar și au contribuit cu sprijin material și financiar la ajutorarea victimelor acestui cumplit și nedrept război. (…)

Ajutorul total oferit de Biserica Ortodoxă Română de la declanșarea războiului din Ucraina până în acest moment este de 23.694.757 lei”, scrie BOR, în comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Desfășurarea detaliată a bugetului și periodizarea cheltuielilor filantropice ale Bisericii pot fi urmărite aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate