ACTUALITATEAv. Florentin Țuca: Ceea ce se urmărește, din punctul meu de vedere,...

Av. Florentin Țuca: Ceea ce se urmărește, din punctul meu de vedere, este un control al populației. Un control din mai multe puncte de vedere: demografic, ideologic | VIDEO

Avocatul Florentin Țuca, unul dintre cei mai apreciați juriști din România, a spus, în contextul unei dezbateri privind avansul ideologiei de gen, că se urmărește un control al populației, din mai multe puncte de vedere.

„Ceea ce se urmărește, din punctul meu de vedere, este un control al populației. Un control din mai multe puncte de vedere: demografic, ideologic, etc.
Când vorbesc de controlul demografic, am în vedere promovarea politicilor sexuale non-reproductive și se promovează agresiv. Și asta nu are ca efect doar scăderea natalității, ci doar o dezorientare profundă a tinerilor”, a spus Țuca la podcastul lui Mihai Neamțu.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

În opinia lui Țuca, există un interes pentru a cenzura libertatea de expresie la nivel global, iar acest lucru este din ce în ce mai evident.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Da, există o agendă și curentele care aruncă săgeți împotriva acelora care demască această agendă, spunând că sunt conspiraționiști, amatori și ageamii sunt din ce în ce mai șubrede, în fața evidenței. Da, există o agendă și această agendă cuprinde în punctele ei intenția de suprimare a liberei expresii, a umorului, a altor libertăți individuale. Asta e evident”, a mai declarat reputatul jurist.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...