joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATESpitalul județean din Târgu Mureș sistează internările și acceptă doar cazurile urgente,...

Spitalul județean din Târgu Mureș sistează internările și acceptă doar cazurile urgente, ca măsură anti-coronavirus

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a anunțat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că sistează toate internările cronice, în vederea limitării răspândirii coronavirusului.

„Având în vedere situaţia epidemiologică din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, precum şi cea de pe plan naţional, conducerea spitalului a luat, începând de luni, 12 octombrie 2020, noi măsuri în vederea limitării răspândirii COVID-19.

Astfel, se sistează toate internările cronice, asigurându-se doar internările de urgenţă şi internările care nu pot suporta amânare.

Pacienții care se prezintă pentru urgențe vor fi triați într-un cort în curtea din spate de către un medic din UPU, conform procedurii de triaj, iar accesul în spital se va face doar pe poarta de urgență.

Este interzis accesul tuturor vizitatorilor în spital”, se arată în comunicatul de presă.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul spitalului, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş (SCJU Târgu Mureş) este cea mai mare unitate sanitară publică din Transilvania, de interes local, regional şi judeţean, care asigură servicii medicale.

Spitalul dispune de 1089 paturi de spitalizare continuă, din care 939 de paturi pentru adulţi şi 150 paturi pentru copii, precum şi un număr de 123 paturi de spitalizare de zi, şi 12 paturi pentru însoţitori.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE