duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEAUR, împotriva vaccinării copiilor anti-covid: Nu vă lăsați copiii să fie cobai...

AUR, împotriva vaccinării copiilor anti-covid: Nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri

Partidul AUR a luat poziție în ceea ce privește iminentul început al vaccinării anti-covid a copiilor din România.

Într-un mesaj publicat pe pagina oficială de facebook a partidului, AUR spune că nu se opune vaccinării adulților, ca alegere individuală, dar se pronunță clar împotriva vaccinării copiilor.

În mesajul partidului condus de George Simion (foto) se afirmă că micuții fac extrem de rar forme grave ale bolii și nu există motive pentru introducerea „fără discernământ” la copii a unui „vaccin făcut în grabă”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Noi, cei din partidul AUR, vrem să ne facem clar înțeleși: nu ne opunem vaccinării adulților, câtă vreme ea respectă libertatea individuală de alegere și nu este impusă cu forța. Dar nu putem fi de acord ca un vaccin creat în câteva luni și despre care nimeni din lumea științifică nu se poate lăuda că știe totul, să fie administrat copiilor noștri. Da, poate că vaccinul are efecte benefice imediate și reduce mortalitatea la categoriile vulnerabile – bătrâni și persoane adulte cu morbidități. Dar acesta nu este un motiv ca el să fie administrat automat și tuturor copiilor – cu atât mai mult cu cât studiile științifice au demonstrat că ei fac EXTREM DE RAR forme grave ale bolii.

Toate vaccinurile administrate astăzi copiilor au fost testate ani de zile și introduse în schemele de vaccinare naționale doar după ce s-a dovedit că efectele lor adverse pe termen lung sunt minore. Cine are interes ca un vaccin făcut în grabă, și încă printr-o tehnologie de manipulare genetică ale cărei consecințe lumea științifică nu le poate nici măcar bănui, să fie administrat, fără discernământ, și copiilor?”,  se arată în mesajul celor de la AUR.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

AUR face un apel către Guvern și către părinți.

„De aceea, facem un apel către guvernanții români: încetați experimentele dictate din afară! Și în egală măsură ne adresăm părinților din România: nu vă lăsați copiii să fie cobai într-un test de laborator al cărui singur efect cert, pe termen scurt, este îmbogățirea unor șmecheri, dar ale cărui efecte pe termen lung s-ar putea să le regretați și voi, și copiii voștri nevinovați…”, se încheie pledoaria AUR.

Vaccinul Pfizer a fost aprobat de EMA pentru persoanele de 12,13, 14 şi 15 ani. Produsul anti-COVID de la Pfizer-BioNTech a fost deja autorizat în Statele Unite și Canada.

Copiii care au împlinit 12 ani vor primi tot două injecții, cu aceeași concentrație ca adulții.

O meta analiză efectuată pe 45 de studii publicate în primele trei luni ale acestui an arată o afectare a copiilor între 1%  și 5% din cazurile de COVID-19 diagnosticate, decesele fiind extrem de rare, a scris Dr. Adela Iancu, într-un articol publicat în iunie 2020.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Vaccinarea copiilor este o aberatie dpdv medical avand in vedere ca boala impotriva careia se vaccineaza (covid-19) are o mortalitate de circa 0,002% la grupa lor de varsta, pe cand proportia reactiilor adverse GRAVE la aceeasi varsta pt vaccinul Pfizer-BioNTech a fost raportata la 0,4% in USA.

    O meta-analiză care a centralizat 113 studii de specialitate și statistici oficiale din peste 34 locații geografice, publicată în luna decembrie 2020 în European Journal of Epidemiology, arată că rata de mortalitate (numărul de morți raportat la numărul de infectări cu coronavirus) este, în medie, de: 0,002% la 10 ani (din 100.000 de copii supraviețuiesc 99.998 – rata de supraviețuire este de 99,998%), de 0,01% la 25 de ani (din 10.000 de tineri supraviețuiesc 9.999 – rata de supraviețuire este de 99,99%) și crește progresiv spre 0,4% la 55 de ani (din 1.000 de persoane supraviețuiesc 996 – rata de supraviețuire este de 99,6%), 1,4% la 65 de ani (rata de supraviețuire este de 98,6%), 4,6% la 75 de ani (rata de supraviețuire este de 95,4%) și 15% la 85 de ani (rata de supraviețuire este de 85%)
    (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33289900/)

    Persons Aged 12 – 15 Years. The proportions of participants who reported at least 1 serious adverse event were 0.4% in the vaccine group https://www.cdc.gov/vaccines/covid-19/info-by-product/pfizer/reactogenicity.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate