vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEAUR: Explozia prețurilor în România, rezultatul politicilor regimului Iohannis și al nereformării...

AUR: Explozia prețurilor în România, rezultatul politicilor regimului Iohannis și al nereformării statului de 32 de ani

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) atrage atenția că nu războiul din Ucraina poartă vina pentru creșterea galopantă a prețurilor în România. Actuala coaliție formată din partidele sistemului a creat deliberat această criză, prin liberalizarea pieței de energie, și refuză să o rezolve prin revenirea la o piață reglementată. De asemenea, banul public este cheltuit în bătaie de joc, se arată într-un comunicat de presă, trimis redacției R3media.

Claudiu Târziu acuză „politicile dezastruoase” întreprinse de PNL, PSD și UDMR pentru „sărăcia și foametea” care apare la noi în țară.

„După liberalizare, statul român a vândut energia electrică și gazele naturale mult mai scump, iar consecințele se văd acum. Noi am atras atenția în nenumărate rânduri că aici se va ajunge, însă ni s-a râs în nas. Românii trebuie să știe că sărăcia și foametea care se instalează treptat în țară sunt rodul politicilor dezastruoase ale PNL, PSD și UDMR”, a precizat liderul senatorilor AUR, Claudiu Târziu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Președintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor a precizat că liberalizarea pieței de energie va „arunca România în aer”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Băsescu a tăiat salariile cu 25%, iar Klaus Iohannis aproape a dublat prețurile în ultimii 3 ani. Ambele reflectă același dezechilibru: impactul factorului politic care căpușează bugetul de stat, adică munca românilor de acasă și a celor plecați, precum și munca firmelor din România.

Dacă nu se adoptă măsuri urgente ca să se oprească risipa banului public, va fi prea târziu. Liberalizarea pieței de energie și bătaia de joc la adresa banului public vor arunca România în aer”, a declarat liderul formațiunii, George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Cînd e vorba de energie nu poate fi vorba de piață. Oamenii trebuie să plătească doar costurile de producție și transport.
    Piața ori e piață ori nu e. Piață liberă și piață reglementată sînt bazaconii.
    Ce nu spun cei de la AUR este că banii din speculă, așa zisa liberalizare, merg la stat. Desigur de acolo sînt furați sub diferite minciuni.
    Cea mai mare este plata datoriei cu luatul împrumuturilor. Se prea poate că împrumuturile nici să nu fi fost. Nu se puteau cheltui acum cu plandemia 60 miliarde euro pe izolete, măști, teste, salarii, seriri, oricît de mult ar fi umflat prețurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE