ACTUALITATEAUR cere PSD şi USR PLUS să voteze moţiunea de cenzură cu...

AUR cere PSD şi USR PLUS să voteze moţiunea de cenzură cu bilele la vedere. Grindeanu a anunţat că social-democraţii votează la vedere

Alianţa pentru Unirea Românilor solicită PSD şi USR PLUS să voteze transparent moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu, pentru „a înlătura suspiciunile de blat şi acuzaţiile de trădare a intereselor românilor”.

„Ca să nu mai existe discuţii în spaţiul public cu privire la şansele pe care moţiunea de cenzură le are să treacă, invităm parlamentarii PSD şi USR PLUS să voteze cu bilele la vedere, aşa cum vor proceda şi parlamentarii AUR. Guvernul Cîţu trebuie să cadă, iar un vot transparent este un vot în această direcţie”, a transmite copreşedintele AUR George Simion.

Claudiu Tîrziu aminteşte că PSD dus „un joc dublu” în Parlament ajutând la tergiversarea moţiunii de cenzură USR – AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„PSD a practicat un joc dublu în ultimele săptămâni, aşa că vrem să îşi asume un vot în văzul tuturor românilor. A venit vremea ca PSD să arate: este la putere sau în opoziţie? Susţine acest Guvern şi măsurile sale liberticide? Susţine discriminările, interdicţiile, obligativitatea vaccinării, falimentarea economiei naţionale, îndatorarea ţării până la un prag de nesuportat? De asemenea, reprezentanţii USR PLUS au ocazia să arate marţi la vot că nu au niciun fel de aranjamente de culise”, a precizat senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

„Sunt aproape convins că marţi va trece moţiunea de cenzură, dar eu nu pot garanta decât pe voturile PSD. Vor fi cel puţin 156 şi vom vota cu bilele la vedere”, spune prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, într-un interviu acordat SpotMedia.ro.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Problema cu localul este că eu, de exemplu, aș dori să susțin magazinul după colț. Dacă mă întrebați, totul se transformă în digital ca loc de vânzare, aveți mobile.de, care este în fiecare țară, apoi se deschid o mulțime de alte piețe mici, cum ar fi Negustorul, care sunt la fel, mutând același produs. La naiba, chiar și arhitecții au trecut la vânzarea online .. ca acești oamenii din biroul de arhitectura. În curând vom să nu mai mergeți la nicio clădire de birouri sau la vreun loc de parcare. Toate vor fi făcute online

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...