joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEAUR a donat 20.000 de ghiozdane pentru copiii necăjiți din toată țara

AUR a donat 20.000 de ghiozdane pentru copiii necăjiți din toată țara

Partidul AUR a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă organizată în Piața Victoriei, că a donat 20.000 de ghiozdane complet echipate, pentru clasele 1-4, copiilor fără posibilități materiale din întreaga țară.

„Proiectul este o continuare a inițiativelor prin care AUR vrea să sprijine școala românească și să încurajeze participarea la cursuri a elevilor din mediul rural. Toate materialele care vor fi donate au fost achiziționate prin contribuția organizațiilor locale AUR, a membrilor și simpatizanților Alianței”, se arată în comunicatul formațiunii politice.

Cu ocazia conferinței, George Simion l-a criticat pe premierul Marcel Ciolacu pentru felul în care organizează programul „cornul și laptele”, dar și pentru că nu permite donarea microbuzelor școlare din partea AUR.

Transmitem un mesaj lui Marcel Ciolacu să demareze cât mai repede procedurile pentru programul Cornul și laptele, pentru că pe 11 septembrie, la începutul școlii, acest program nu este încă trecut de toate procedurile și licitațiile de rigoare.

Și, sunt mulți, mulți copii amărâți care frecventează școala pentru acel corn și acel lapte așa cum sunt ele. Nemaivorbind că va trebui să umble Guvernul României prin ordonatorii de credite din acest program, prin consiliile județene, la calitatea cornului și a laptelui. Da, să-l pornească dacă nu se mișcă Marcel Ciolacu. Nici cu acest program, după cum nici microbuzele pe care noi dorim să le donăm către școli și avem deja 20 de primării din mediul rural care ne-au cerut aceste microbuze, probabil vor ajunge să fie organizate licitațiile în lunile noiembrie/decembrie. Acest nou program social pe care AUR îl organizează vine ca urmare a campaniilor desfășurate în această vară, când am ajuns în 2.300 de localități. România nu este numai cea pe care o vedeți la București, la Timișoara sau la Cluj.

România este un întreg și trebuie să avem grijă de toți ai noștri. E un efort uriaș pe care l-au făcut colegii mei, membrii și simpatizanții AUR este o formă a noastră de a da un exemplu și este o formă de a întoarce contribuabililor români un pic din taxele și impozitele pe care le plătesc, taxe și impozite mult prea mari, taxe și impozite care nu sunt folosite corect de statul român, prezentat de președintele țării ca fiind unul eșuat”, a spus Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE