OPINII Apel către medici

Apel către medici

Expertul în coșmaruri coronavirusate, medicul Musta din Timișoara, are o clinică de testări din care scoate milioane de lei. Expertul Rafila are o revelație odată cu intrarea în PSD și ne zice, după 8 luni dezastruoase, că modelul suedez e cel mai indicat.

În multe maternități, din cauza unor indicații scelerate ale unor psihopați conduși de Arafat, mamele NU POT SĂ AIBĂ CONTACT CU COPIII DUPĂ NAȘTERE CÂTEVA ZILE, că ar fi, vezi Doamne, pericol de infectare. Orice medic sănătos la cap știe cât de importante sunt primele ore în dezvoltarea psihică a unui nou-născut, mai ales contactul cu sânul mamei, cât și faptul că pericolul de infectare e, practic, nul.

Avem și medici, dar există și satrapi. Din păcate, satrapii conduc sistemul de sănătate, iar medicii fără coloană se conformează.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Practic, majoritatea a devenit parte a ideologiei „Covid”. Asta în timp ce oameni mor în curtea spitalelor cu fracturi deschise, cu banale amigdalite sau se aruncă pe geam din spitale din cauza depresiilor.

Țara întreagă e în traumatizată! Inclusiv copiii, care merg(eau) la școală cu dezgust sau își dau botnița jos cu frică, la locul de joacă din parc.

Principala preocupare a teroriștilor politici din toate partidele sunt alegerile, recte puterea. Nimic altceva. Bineînțeles, cu excepția lui Ciolacu, care e pus să piardă puterea.

Binele public? Amintiți-vă de șutul primit de o bătrână, bunica copiilor vânduți de Johannis (cine nu a văzut-o, găsiți mărturia bietei femei pe YouTube), și aveți imaginea directă a preocupării prezidențiale.

Tratamentul cu plasmă este de departe cel mai eficace în situații critice. Ce fac teroriștii politici? Îl suprimă!

Retardatul de Mucușor (Dumnezeule, să ai un Johannis – Retardis pe România și un tiriplici pe Mucurești, o formulă mai bună pentru securitatea globalistă ca să facă bani și să implementeze tirania, nu putea să existe!) a anunțat că nu e etic să-i plătești pe cei vindecați de covid ca să doneze sânge. Deci programul cade, că e mai simplu să cumperi controversatul, dar bănosul Remdesivir din afară, decât să dai bizonului român de mâncare prin bonuri de masă.

Era ideea pesedistei Firea, deci e condamnabilă!
Ați văzut vreun Cercel să strige public că programul ar trebui să continue? Eu, nu.
Suntem pesediști, dar totul până la cașcaval!

„Vom ajunge în situația să alegem pe cine să intubăm”, spun unii medici, vărsând lacrimi de crocodil.

Stimați „eroi din linia întâi”, INTUBAȚII MOR PE CAPETE! La spitalul Elias, procentul de decese e aproape de 100%! La alte spitale, rata de supraviețuire nu trece de 10%!

Intubarea este o condamnare la moarte!

De ce o mai folosiți, doar pentru că ați cumpărat aparatele?! Dați-le foc, aruncați-le, nu mai omorâți oamenii cu ele!

Amintiți-vă că aveți o misie dată de Dumnezeu, să salvați bolnavii, nu o afacere din care să vă umpleți cardurile!

Voi nu slujiți unei ideologii, așa cum a fost transformată această boală de OMS!
Între Dumnezeu și Mamona, nu-l alegeți pe cel din urmă!

Și, mai ales, fiți OAMENI, aveți CURAJ, nu fiți cârpe!

România are nevoie de voi, de modele, exemple de jertfă și stâlpi de consolidare ai unui popor istovit.

Iar greul, abia de acum încolo începe!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate