OPINIIAlo, aterizează Aurescu

Alo, aterizează Aurescu

CUM AU NEGOCIAT RAED ARAFAT ȘI BOGDAN AURESCU ÎN IORDANIA, ÎN TIMP CE PRINȚUL REGAL HAMZA ERA ARESTAT ÎN CAMERA DE-ALĂTURI.

Pe 3 aprilie a.c., prințul iordanian Hamzah, în vârstă de 41 de ani, a lansat online două videoclipuri în care declara că se afla sub arest la domiciliu din ordinul Regelui Abdullah. A doua zi, pe 4 aprilie, soseau în vizită la Amman, Raed Arafat (supranumit „cioclul apocaliptic”) și Bogdan Aurescu (zis „Trabuc”) ca să arate fătucilor din Divizia Presă cum contribuie parteneriatul româno-iordanian la pacea și stabilitatea mondiale.

Continuarea, pe blogul lui Traian Horia.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Doi pletoși care nu mai puteau ei să trăiască în România,de grija Iordaniei.ei sunt oamenii de valoare inestimabilă ai lui Satanis.

  2. Numai și numai străini.
    Aurescu nu e nume românesc; este precum Goldberg sau Goldstein.
    Ar fi de mirare dacă, Arafat și Goldberg, nu-ar fi agenți străini.
    Iar Iordania e condusă de cine e condusă. Numai pacea dintre Israel și Iordania e destul să ne pună pe gânduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...