OPINIIAlo, aterizează Aurescu

Alo, aterizează Aurescu

CUM AU NEGOCIAT RAED ARAFAT ȘI BOGDAN AURESCU ÎN IORDANIA, ÎN TIMP CE PRINȚUL REGAL HAMZA ERA ARESTAT ÎN CAMERA DE-ALĂTURI.

Pe 3 aprilie a.c., prințul iordanian Hamzah, în vârstă de 41 de ani, a lansat online două videoclipuri în care declara că se afla sub arest la domiciliu din ordinul Regelui Abdullah. A doua zi, pe 4 aprilie, soseau în vizită la Amman, Raed Arafat (supranumit „cioclul apocaliptic”) și Bogdan Aurescu (zis „Trabuc”) ca să arate fătucilor din Divizia Presă cum contribuie parteneriatul româno-iordanian la pacea și stabilitatea mondiale.

Continuarea, pe blogul lui Traian Horia.

3 COMENTARII

  1. Doi pletoși care nu mai puteau ei să trăiască în România,de grija Iordaniei.ei sunt oamenii de valoare inestimabilă ai lui Satanis.

  2. Numai și numai străini.
    Aurescu nu e nume românesc; este precum Goldberg sau Goldstein.
    Ar fi de mirare dacă, Arafat și Goldberg, nu-ar fi agenți străini.
    Iar Iordania e condusă de cine e condusă. Numai pacea dintre Israel și Iordania e destul să ne pună pe gânduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite