luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATESurse: Clotilde Armand prezentă la ambasada SUA, în miez de noapte. Se...

Surse: Clotilde Armand prezentă la ambasada SUA, în miez de noapte. Se fac presiuni pentru a răsturna rezultatul alegerilor

Actualul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, se pare că nu acceptă înfrângerea și încearcă să întoarcă rezultatele.

Astfel conform unor surse politice, citate de știripesurse, Clotilde Armand s-ar fi aflat la ambasada SUA din București, azi noapte.

Aceleași surse au declarat că Clotilde Armand a denunțat o fraudare masivă a alegerilor la Sectorul 1 și nu numai.

Clotilde Armand a stat mai mult de 3 ore în interiorul ambasadei SUA, acolo unde a vorbit despre procesul electoral și a căutat sprijin extern în lupta sa.

Pe lângă sprijinul extern, Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor la Sectorul 1 și a făcut plângere penală împotriva șefului AEP, Toni Greblă.

La Sectorul 1 și Sectorul 2 din Capitală rezultatul alegerilor a fost unul extrem de strâns, dar și în țară au fost multe primării care s-au câștigat 3 sau 4 voturi, iar adversarii politici și-au recunoscut înfrângerea, fără a merge la ambasade pentru a cere ajutor extern.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. prea tarziu, ciolacu si ciuca au trecut inaintea ei pe acolo si au transat lucrurile. Nici americanilor nu le convine sa aiba un primar plangacios si vulnerabil pt sclaveti, plus ca clotilde e omul franezilor nu al americanilor.. coldea e out

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE