joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEAlianța pentru Unirea Românilor cere demisia premierului Florin Cîțu după ce acesta...

Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia premierului Florin Cîțu după ce acesta i-a numit „teroriști” pe cei sceptici cu privire la vaccin și la măsurile impuse de Guvern și cere retragerea tuturor vaccinurilor AstraZeneca

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) cere demisia prim-ministrului liberal Florin Cîțu după declarațiile acestuia cu privire la scepticii anti-vaccin, respectiv cei ce nu sunt de acord cu măsurile impuse de autorități, numindu-i „extremiști”.

„Oamenii care ne conduc par să fi pierdut orice legătură cu realitatea! În contextul unor asemenea declarații halucinante, DEMISIA este singura soluție!

Premierul Florin Cîțu compară acțiunile celor care contestă vaccinarea sau respectarea măsurilor de igienă și distanțare cu acțiuni ale teroriștilor.”, scrie într-o postare pe Facebook a partidului AUR.

Declarația Prim-ministrului a fost următoarea:

„În România, de un an de zile există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiuni ale unor teroriști, pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului, care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date.”, a spus premierul României, Florin Cîțu.

Într-o altă postare făcută tot vineri, AUR cere retragerea tuturor vaccinurilor AstraZeneca, întrucât acestea s-ar fi dovedit a fi periculoase nu doar pentru persoanele de peste 55 de ani, fapt pentru care din ce în ce mai multe țări europene au încetat total vaccinarea cu acesta.

„Deși 9 țări europene au suspendat administrarea vaccinului AstraZeneca, România continuă să administreze vaccinul, retrăgând doar cele câteva mii de doze rămase din lotul ABV 2856, care a cauzat probleme în Italia. Dar acest lot e diferit de lotul ABV 5300, incriminat în Austria – ceea ce înseamnă, practic, că este posibil ca oricare alt lot de la AstraZeneca să provoace efecte secundare grave.

Partidul AUR cere de urgență Guvernului să suspende TOTAL administrarea vaccinului AstraZeneca. Cerem guvernului să înceteze experimentele făcute pe români! Nu vrem să fim cobaii Europei, domnilor guvernanți! Dacă țineți morțiș, vaccinați-vă voi și rudele și amantele voastre cu acest vaccin dubios, dar nu-l mai administrați românilor de rând!”, comunică partidul conservator într-o postare pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE