vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEAlexandru Muraru (PNL) cere scoaterea în afara legii a partidului AUR: Devine...

Alexandru Muraru (PNL) cere scoaterea în afara legii a partidului AUR: Devine deja o chestiune foarte probabilă

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susține că ar fi „probabilă”, scoaterea AUR în afara legii. „Acest partid extremist, prin acțiunile iresponsabile, prin instigarea la violență și vandalism, a confiscat democrația,” a transmis Muraru.

Muraru, un vechi adversar al AUR, a comparat partidul cu o formațiune grecească, Zorii Aurii.

„Scoaterea partidului extremist AUR în afara legii devine deja o chestiune foarte probabilă. Partidul extremist, neofascist, de sorginte legionară este pe drumul pe care l-a avut partidul Zorii Aurii în Grecia. Vor ajunge să producă violențe zilnice pe scară largă și probabil crime.

Citești și ajuți! Cumpără cartea Epitropul, de Anthony Trollope  și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest partid extremist, prin acțiunile iresponsabile, prin instigarea la violență și vandalism, a confiscat democrația și a pătat memoria celor care s-au jertfit pentru generațiile următoare. Sloganele și simbolurile folosite de unii manifestanți în cadrul protestului din fața Parlamentului României, la care au luat parte și demnitari ai grupului parlamentar AUR, sunt insultătoare pentru memoria suferințelor celor care și-au pierdut viața în lagărele de concentrare ale Germaniei naziste și puținilor urmași ai acestora”, a scris miercuri pe Facebook deputatul liberal Alexandru Muraru.

Liberalul nu a prezentat nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor sale.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

 1. Daca e sa vorbim de retrageri atunci acestui slugoi la porti straine si tradator ale intereselor romanilor trebuie sa i se retraga cetatenia romana. Muraru, te tinem minte pentru vremea platii pentru toti tradatorii de tara!

 2. A martiriza un partid de escroci ca AUR, si a-l scoate in ilegalitate cum erau si comunistii pana dupa razboi, nu le aduce acestora decat beneficii de imagine. Pacat de oamenii de buna credinta care cred in ce mesteca AUR.

 3. Alexandru Muraru ar trebui trimis in judecată pentru extremism, atitudine totalitară, sabotarea Constituției și a pluralismului de partid.

  Această slugă a stăpânilor lui străini care l-au trimis in funcții face ce zic ei și vrea să lovească in partidul de opoziție care are tot mai mult votul românilor.

  Păi cum să interzici un partid politic, ce, ești Hitler și Lenin? Ăsta e liberal? Nu! E bolșevic sadea, copil de comunist, utecist.

  Când vezi astfel de specimene de extremiști te bucuri că avem o Constituție și nu pot să facă ei ce vor, să inchidă televiziuni și partide.

 4. “V-ați întrebat de ce susțin AUR, iar azi puteți vedea, ca și în Plandemie:
  AUR este singurul partid parlamentar ce a susținut în aceste zile părinții și copiii români, cetățenii români.
  Dacă AUR era la putere mizeriile de astăzi erau imposibile.
  Uitați-vă la ura sistemului față de AUR și treziți-vă cât mai este timp!”
  https://t.me/mihaiandreialdea/826

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE