duminică, aprilie 21, 2024
EDUCAȚIEActrița Carmen Tănase: „Copiii vor fi învățați să stea într-un pătrățel"

Actrița Carmen Tănase: „Copiii vor fi învățați să stea într-un pătrățel”

Restricțiile impuse în contextul pandemiei vor afecta copiii, a căror personalitate este acum în formare, a spus actrița Carmen Tănase, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei.

Potrivit sursei citate, Carmen Tănase consideră că totul pare un plan bine pus la punct, în care copiii sunt ținta, pentru că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o generațiile anterioare din cauza restricțiilor care sunt impuse în ceea ce e numit tot mai des „noua realitate”.

„Oamenii aceștia care sunt acum tineri și mai ales copiii care sunt în formare acum, care acum își dezvoltă și sistemul imunitar, dar și absolut toate circuitele psihice, copiii aceștia vor fi învățați să stea într-un pătrățel, de mici. Reflexul lor așa va fi format”, a spus actrița Carmen Tănase.

Astfel, copiii vor fi învățați să stea într-un pătrățel.

„Să nu iasă din pătratul acela, pentru dacă vor ieși va fi nenorocire, moare bunicul acasă, să nu se apropie de colegul, să nu pună mâna pe el, pentru că e nenorocire, să nu vadă chipul educatoarei, chipul învățătoarei care acum zâmbește, acum este încruntată, acum vrea să-l mângâie, dar nu poate, să-l tragă de ureche, dar nu poate”, a subliniat actrița.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Mda. Total de acord. Asta e specia umana. O rasa total decazuta, artificiala, gelatinoasa. Mi-e rusine ca traiesc pe aceasta planeta, cu astfel de creaturi, zis ”inteligente”. Nu stiu ce ne asteapta, dar sincer cred, un viitor sumbru plin de roboti zombificati, si la creier asfixiati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE