ACTUALITATEVIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și...

VIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele. Terheș: Este asta transparență?

Un grup de europarlamentari europeni, în frunte cu românul Cristian Terheș, a denunțat lipsa de transparență a Comisiei Europene, care a prezentat variante puternic cenzurate ale contractelor încheiate în numele nostru, al cetățenilor europeni, cu firmele producătoare de vaccinuri.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, 28 octombrie, la Bruxelles, Terheș a arătat paginile contractului respectiv.

„Am cerut acces complet la contractul semnat între firmele care produc vaccinurile și Uniunea Europeană.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

După multă presiune în Parlamentul European, ni s-a pus la dispoziție. Și vreau să vă arăt câteva pagini. Și ziceți-mi dacă așa ceva e în regulă!

Pentru cetățenii europeni, să fie expuși acestei situații, unde nu pot veni la muncă, nu pot intra într-un magazin, unde nu pot călători liber dintr-o țară în alta, decât dacă sunt vaccinați, cu unul dintre aceste produse.

Se încalcă un principiu fundamental al democrației: transparența. Este asta transparență? Voi vedeți ceva pe aceste pagini, pentru că noi nu”, a spus europarlamentarul român.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Conform unei analize realizate de către siteul Euroactiv, aproape 25% dintre paginile prezentate contribuabililor au fost cenzurate în întregime, iar cel puțin 68% dintre pagini au cel puțin câte o secțiune obturată.

Aceeași analiză arată că cea mai puternic cenzurată parte a contractului este anexa, unde 61% din conținutul pagini este înnegrit.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...