ACTUALITATEVIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și...

VIDEO | Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele. Terheș: Este asta transparență?

Un grup de europarlamentari europeni, în frunte cu românul Cristian Terheș, a denunțat lipsa de transparență a Comisiei Europene, care a prezentat variante puternic cenzurate ale contractelor încheiate în numele nostru, al cetățenilor europeni, cu firmele producătoare de vaccinuri.

În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc vineri, 28 octombrie, la Bruxelles, Terheș a arătat paginile contractului respectiv.

„Am cerut acces complet la contractul semnat între firmele care produc vaccinurile și Uniunea Europeană.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

După multă presiune în Parlamentul European, ni s-a pus la dispoziție. Și vreau să vă arăt câteva pagini. Și ziceți-mi dacă așa ceva e în regulă!

Pentru cetățenii europeni, să fie expuși acestei situații, unde nu pot veni la muncă, nu pot intra într-un magazin, unde nu pot călători liber dintr-o țară în alta, decât dacă sunt vaccinați, cu unul dintre aceste produse.

Se încalcă un principiu fundamental al democrației: transparența. Este asta transparență? Voi vedeți ceva pe aceste pagini, pentru că noi nu”, a spus europarlamentarul român.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Conform unei analize realizate de către siteul Euroactiv, aproape 25% dintre paginile prezentate contribuabililor au fost cenzurate în întregime, iar cel puțin 68% dintre pagini au cel puțin câte o secțiune obturată.

Aceeași analiză arată că cea mai puternic cenzurată parte a contractului este anexa, unde 61% din conținutul pagini este înnegrit.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate