ACTUALITATEVIDEO | Dan Puric: Vor urma și alte pandemii, de alte feluri....

VIDEO | Dan Puric: Vor urma și alte pandemii, de alte feluri. S-a dorit depresia, distrugerea sistemului nervos. Este ecoul unui comunism întârziat

Actorul și scriitorul Dan Puric a fost invitat la emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, unde a vorbit despre pandemie, despre poporul român – provocările lui și inteligența sa istorică – și despre totalitarism.

Legat de pandemie, întrebat fiind dacă aceasta se va termina curând, domnul Puric a răspuns: „Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să țină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze.

Ce mai faci Booster? Unii oameni sunt disperați. S-a dorit depresia, sistemul nervos să fie distrus. Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Știți că o pandemie, o stare de alertă, populația trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire și o aroganță. Nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor: haide domne’ să înfruntăm împreună. Pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.

Mi-a spus un șofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o țară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic și i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal și nejustificat asta rămâne și este o rană.

Poporul român are memorie și s-a suprapus. Este o rană râcâită. A trebuit să dea în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui și acolo aproape au izbutit. Nu știu ce minune mai ține poporul ăsta în picioare”, a declarat Dan Puric.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Actorul a vorbit și despre „ecoul unui comunism întârziat” pe care îl trăim, dar mai ales pe care îl vom trăi și mai intens odată cu modificarea genetică a omului, lucru care deja este în derulare. Această discuție a venit în contextul prezentării unui documentar despre sistemul dictatorial de supraveghere din China.

„În primul rând este frica dictatorului. Nu există libertate prin a domina pe cineva din specie, deci vor claca. Dar ei sunt rămași în urmă cu tehnologia, sunt primitivi. Pe partea ailaltă este epoca trasumană.

De aia am zis că România este între doi monștrii. Păi, ce fac ăștia este copilărie. Mai departe de atât este omul ameliorat genetic. Ați auzit de procesul Crisper? Foarfecele cromozomial lucrează pentru prima oară pe celula reproductivă direct și scot oameni altfel. Scot oameni ameliorați genetic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vă mai dau un exemplu cu alimentele genetice într-un spațiu agricol fără pesticide. Știți ce e roșia, că a apărut și bancul ăla că în România roșiile sunt mai puternice decât lădițele. Bagi hormonul ăla de conservare cum se duce în tine.

Se va lucra asupra omului, dincolo de creator, asupra creației. Aici vor alți oameni. Sunt ecoul târziu al unui comunism întârziat. Știți că au apărut neuro-drepturi? Discută cu ală care e făcut în laborator, păi ala are neuro-drepturi dom’le. Ăia sunt mai hidoși decât ăștia. Eu vă spun din genetica, China e în urmă. Dacă mă vor urmări pe mine se scurtcircuitează, este clar”, a precizat acesta.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Îmi pare rău, dar este foarte grav: „(ecouri ale unui) comunism întârziat” este ori criminal, ori imbecil (de ce nu: ambele!). Ce poziție are incalificabilul comentator asupra standardelor academice ale școlii pentru mase în democrație ? Tot „comuniste” și acelea ? Vede el ce spune/scrie Stânga americană despre lumea de azi ? Despre „comuniști” scriu respectivii, în primul rând ?

  MKUltra e ceva „comunist” ? Ed. Bernays este nepotul comunist al lui Freud ? EJSnowden este tot comunist ? Ca și JAssange ? Udo Ulfkotte era comunist ? The Mighty Wurlitzer e tot ceva comunist ? Mockingbird este tot proiect comunist ?

  China exportă echipament de supraveghere în 60 de state ? Comuniste toate ? Dar e „depășit tehnologic” ? Avansații cine ar fi, atunci ? Tot comuniști ? Eu, dacă am dat „permisiune” băncii să îmi recunoască vocea – și ei o folosesc deja – se cheamă că sunt OK, fiindcă e democrație ? Cine ziceați că sunt marii performeri ? Cine-s cei cu modificările genetice (la alimente, să zicem): tot „comuniștii” ? Dacă nu, știți că respectivii asigură (științific!) că nu-s primejdii ? (Eu nu zic aici nici că sunt, nici că nu-s!)

  Ascult chiar acum un post israelian, care vorbește exact de reeducarea uighurilor, dar și … că sunt acolo oameni care au „lucrat” prin Afganistan! Incredibil, rabinul invitat zice „trebuie să vedem și de ce face China asta”! Și că „să fim atenți, că și noi facem pe-aici [în Vest, de unde vorbește el] centre de reeducare” Este incredibil ce poate spune presa liberă din … diverse locuri.

  Știți ce spune Stânga americană despre „Televiziune Publică” PBS ? Știți ce a apărut astăzi (publicat de Caitlin Johnstone) despre CBS și despre un interviu al lui Daniel Dumbrill la CBS (cu S. D’Souza) și cum ar fi fost „prelucrat” înainte de publicare ?

  Eu zic că d-l DPuric știe, fiindcă atunci când nu vrea/poate numi țintele criticii sale, atunci vorbește aluziv.

  Pe scurt: presupun că d-l Puric … are dreptate – în privința pandemiei (medicale): ieri-alaltăieri scria Stânga americană (IAR!) despre înmulțirea (ca „ciupercile după ploaie”) a bio-laboratoarelor în jurul Rusiei și Chinei. Au fost multe pandemii în ultimele decenii și nu cred că se vor opri. Să vezi comuniști în spatele istoriei ultimilor 30 de ani este … incalificabil.

  • Așa cum vă spun mai sus, Stânga americană susține că și China e înconjurată de o mulțime de „farmacii” – toate „bio”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate