ACTUALITATEUna dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă...

Una dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu

Una dintre cele mai cunoscute personalități media ale Statelor Unite, Joe Rogan, a spus recent că tinerii nu au nevoie de vaccin anti-Covid.

„Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu. Dacă ești o persoană sănătoasă și faci exerciții fizice tot timpul, ești tânăr și mănânci bine, nu cred că trebuie să-ți faci griji pentru asta”, a spus el.

Rogan, care are 10,6 milioane de urmăritori pe Youtube și peste 7 milioane pe Twitter, a menționat că nu este împotriva vaccinării, dar nu și-a retras cuvintele pentru tineri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cuvintele lui Rogan, care este extrem de influent printre americani, au fost criticate de dr. Anthony Fauci, șeful infecționiștilor americani, care l-a numit „egoist”.

Joe Rogan Experience, podcastul lui Joe Rogan, a fost cumpărat de Spotify pentru 100 de milioane de dolari.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT