ACTUALITATEUna dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă...

Una dintre cele mai influente personalități media din SUA, Joe Rogan: Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu

Una dintre cele mai cunoscute personalități media ale Statelor Unite, Joe Rogan, a spus recent că tinerii nu au nevoie de vaccin anti-Covid.

„Dacă ai 21 de ani și mă întrebi dacă ar trebui să faci vaccinul, aș spune că nu. Dacă ești o persoană sănătoasă și faci exerciții fizice tot timpul, ești tânăr și mănânci bine, nu cred că trebuie să-ți faci griji pentru asta”, a spus el.

Rogan, care are 10,6 milioane de urmăritori pe Youtube și peste 7 milioane pe Twitter, a menționat că nu este împotriva vaccinării, dar nu și-a retras cuvintele pentru tineri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cuvintele lui Rogan, care este extrem de influent printre americani, au fost criticate de dr. Anthony Fauci, șeful infecționiștilor americani, care l-a numit „egoist”.

Joe Rogan Experience, podcastul lui Joe Rogan, a fost cumpărat de Spotify pentru 100 de milioane de dolari.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...