ACTUALITATEUcraina: Bisericile ortodoxe vor rămâne închise în noaptea de Paști

Ucraina: Bisericile ortodoxe vor rămâne închise în noaptea de Paști

Bisericile din Ucraina vor fi închise de Paști, nu se va oficia slujba de Înviere din noaptea de 24 aprilie, informează BBC.

Conform sursei citate, această decizie este cauzată de menținerea restricțiilor de circulație impuse pe timpul nopții, potrivit Digi24.

Vestea privind faptul că bisericile vor fi închise în noaptea de Înviere a fost comunicată de poliția ucraineană, de Biserica Ortodoxă din Ucraina (nerecunoscută canonic) și de Biserica Greco-Catolică ucraineană.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Biserica Ortodoxă Ucraineană (din Patriarhia Moscovei), majoritară, nu a publicat momentan nicio informație pe siteul oficial, dar este sigur că se va conforma deciziei autorităților.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Slujbele din Săptămâna Luminată care urmau să aibă loc săptămâna viitoare, vor fi, de asemenea, anulate în timpul restricțiilor de circulație.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. De verificat cine altcineva mai este anticreștin de pe acoloșa din stratosfera ucrainei. Spre exemplu andrei biletschi care este șeful azov este păgân, declarat.

  2. pai patriarhia necanonica si catolicii oricum nu aveau chef de slujba, decizia vine ca o manusa. Ortodocsii vor trebui sa demonstreze care e cu adevarat din oastea Domnului si care doar cu numele, infruntand politica de stat anticristica si bolsevica. Cam cum a fost si la noi in starea de asa zisa urgenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate