ACTUALITATETotalitarismul ideologiei trans

Totalitarismul ideologiei trans

La fel ca toți oamenii zdraveni, aceștia simpatizează cu dificultățile cu care se confruntă oamenii în viața de zi cu zi. Dar ei știu, de asemenea, că există diferențe biologice între bărbați și femei. Și că nu ajută pe nimeni să nege acest lucru.

Știu că este greșit ca persoanele cu corp masculin să intre în competiții sportive pentru femei, vestiare și închisori pentru femei.

Știu că limbajul este schimbat sub ochii lor. În minunata noastră lume nouă a incluziunii trans, bărbații pot deveni femei, în timp ce femeile născute sunt denumite prin orificiile și funcțiile corporale – ca menstruatori și proprietari de col uterin.

Cu toate acestea, mulți care nu sunt confortabili cu aceste evoluții sunt reticenți să vorbească. Toată lumea a văzut hărțuirea la care poate duce chiar și cel mai mic de semn de întrebare asupra activismului trans.

Așa cum susține Helen Joyce în ultimul episod din The Brendan O’Neill Show, ideologia trans a reușit prin „punerea de polițiști în capul nostru”. Ne face să ne temem să punem la îndoială afirmațiile care se fac, în cazul în care gândurile noastre impure nu se aliniază ideologiei trans.

Negarea realității biologice provoacă un rău real. Trebuie să rezistăm acestui nou totalitarism.

Articol tradus din originalul trimis în newsletter-ul Spiked.com și semnat de Fraser Myers.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...