ACTUALITATETimișoara: Violențe stradale între grupurile de migranți din oraș

Timișoara: Violențe stradale între grupurile de migranți din oraș

Un bărbat a murit și un altul este grav rănit, după ce două grupuri de migranți s-au luat la bătaie în zona Gării de Nord din Timișoara, scrie Demnitatea.info.

Conform sursei citate, scandalul a izbucnit pe Splaiul Nicolae Titulescu, lângă Bega, unde doi afgani au fost înjunghiați de un grup de alți șase migranți. Cei doi răniți ar fi reușit să fugă din încăierare dar s-au prăbușit din cauza rănilor lângă buticurile de la Gara de Nord, informează Vocea Timișului.

Timișorenii, îngroziți de scenele violente, au sunat la 112, iar mai multe echipaje de Ambulanță și Poliție au ajuns la fața locului, răniții fiind preluați și transportați de urgență la spital. Unul dintre afgani, în vârsă de 25 de ani, a murit, iar cel de-al doilea, în vârstă de 23 de ani, se află în stare gravă.

„Numărul migranților este în creștere la Timișoara, de câteva luni. Coincidență sau nu, acest lucru se întâmplă de când funcția de primar este ocupată de Dominic Fritz, politician provenit din rândul Verzilor germani, formațiune cunoscută pentru politicile sale pronunțat pro-migrație. Polițiștii evacuează periodic grupuri de zeci de migranți din clădirile părăsite aflate între Gara de Nord și zona centrală a orașului. În urmă cu circa o lună, un timișorean a fost agresat în zona Gării de Nord tot de către migranți, existând și o plângere în acest sens către IPJ Timiș. Un alt caz s-a consumat în urmă cu două săptămâni, când o studentă a fost la un pas de a fi violată și sugrumată în Parcul Botanic, surse din cadrul MAI suspectând că este vorba tot de un atac al migranților”, notează jurnalistul Cosmin Țîntă pentru sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Îmbogățire culturală marca PLUSR. E bine că o să simtă Timișoara prima, că a votat un neamț și i-a inchis ilegal in case iar acum face și el ce știe de la Merkel, aducem migranți, Wilkommen pana nu mai putem de-atâta diversitate

  2. E muzica care-i place lu Fritz, marioneta votata de citiva globalisti. Aveau de toate la Timisoara, acu le trebuia niste migratie

  3. Poate-i crapă vreunul țeasta, că tot se laudă că vine cu bicicleta la Primărie (era să zic „lucru”). Încă o dezamăgire „made in Deutschland”, parcă unul nu era destul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...