ACTUALITATESuceava: Biserica și clopotnița din satul Brodina de Sus, mistuite de flăcări

Suceava: Biserica și clopotnița din satul Brodina de Sus, mistuite de flăcări

Un incendiu puternic a cuprins, miercuri seara, biserica și clopotnița din Brodina de Sus, județul Suceava, informează News Bucovina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a declarat că în zonă intervin pompierii militari de la mai multe subunități și serviciile voluntare pentru situații de urgență din zonă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

La fața locului vor ajunge 10 autospeciale pentru a acționa pentru lichidarea incendiului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...