ACTUALITATE Suceava: Biserica și clopotnița din satul Brodina de Sus, mistuite de flăcări

Suceava: Biserica și clopotnița din satul Brodina de Sus, mistuite de flăcări

Un incendiu puternic a cuprins, miercuri seara, biserica și clopotnița din Brodina de Sus, județul Suceava, informează News Bucovina.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, lt. Alin Găleată, a declarat că în zonă intervin pompierii militari de la mai multe subunități și serviciile voluntare pentru situații de urgență din zonă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

La fața locului vor ajunge 10 autospeciale pentru a acționa pentru lichidarea incendiului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite