ACTUALITATESUA | Un membru al unui cor de bărbați homosexuali a intrat...

SUA | Un membru al unui cor de bărbați homosexuali a intrat cu camionul în oamenii care asistau la o paradă gay

Șoferul unei camionete a lovit sâmbătă mai multe persoane adunate la o paradă gay în Statele Unite, omorând cel puțin un bărbat, a anunțat presa americană preluată de AFP și DPA și citată de Agerpres.

Incidentul, despre care încă nu este clar dacă a fost un atac deliberat, a avut loc la începutul paradei LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer) din orașul Wilton Manors (Florida, sud-est), în apropiere de Fort Lauderdale. Șoferul furgonetei a fost arestat. Vehiculul se aliniase cu carele alegorice participante la paradă, dar a accelerat și a lovit mai multe persoane, a relatat Local 10 News.

Făptașul este membru al corului format de homosexuali din Fort Lauderdale, a explicat șeful acestei organizații, Justin Knight.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform acestuia, totul a fost un accident. „Colegii noștri din cor au fost printre cei răniți, iar șoferul făcea parte din familia noastră. Nu a fost, din câte știu, un atac asupra comunității LGBTQ”, a declarat el pentru postul Local 10, citat de Breitbart.

Primarul democrat al orașului începuse să speculeze că incidentul ar fi fost un „atac” asupra participanților la paradă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...