sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATESUA | Un membru al unui cor de bărbați homosexuali a intrat...

SUA | Un membru al unui cor de bărbați homosexuali a intrat cu camionul în oamenii care asistau la o paradă gay

Șoferul unei camionete a lovit sâmbătă mai multe persoane adunate la o paradă gay în Statele Unite, omorând cel puțin un bărbat, a anunțat presa americană preluată de AFP și DPA și citată de Agerpres.

Incidentul, despre care încă nu este clar dacă a fost un atac deliberat, a avut loc la începutul paradei LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, trans, queer) din orașul Wilton Manors (Florida, sud-est), în apropiere de Fort Lauderdale. Șoferul furgonetei a fost arestat. Vehiculul se aliniase cu carele alegorice participante la paradă, dar a accelerat și a lovit mai multe persoane, a relatat Local 10 News.

Făptașul este membru al corului format de homosexuali din Fort Lauderdale, a explicat șeful acestei organizații, Justin Knight.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform acestuia, totul a fost un accident. „Colegii noștri din cor au fost printre cei răniți, iar șoferul făcea parte din familia noastră. Nu a fost, din câte știu, un atac asupra comunității LGBTQ”, a declarat el pentru postul Local 10, citat de Breitbart.

Primarul democrat al orașului începuse să speculeze că incidentul ar fi fost un „atac” asupra participanților la paradă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate