duminică, februarie 5, 2023
ȘTIRISUA | CDC anunță că imunitatea naturală este mai puternică împotriva COVID...

SUA | CDC anunță că imunitatea naturală este mai puternică împotriva COVID decât vaccinurile

Centrul pentru Controlul și Prevenirea bolilor (CDC) din Statele Unite ale Americii, au făcut publice noi i cercetări care arată că, în timpul recentului val Delta, persoanele care au contractat anterior COVID-19 au avut mai multă protecție împotriva virusului decât cei care au fost vaccinați.

„Înainte de varianta Delta, vaccinarea Covid-19 a dus la o protecție mai bună împotriva unei infecții ulterioare decât supraviețuirea unei infecții anterioare”, a declarat epidemiologul CDC Benjamin Silk pentru Wall Street Journal .

„Când ne uităm la vara și toamna lui 2021, când Delta a devenit predominantă în această țară, totuși, supraviețuirea unei infecții anterioare oferă acum o protecție mai mare.”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Atât persoanele vaccinate, cât și cele care s-au recuperat de la virus au prezentat o apărare semnificativă, au adăugat oamenii de știință.

Descoperirile sunt semnificative și se potrivesc cu cercetările științifice recente din Israel , care au arătat că infecția anterioară cu COVID-19 a conferit o protecție mai durabilă și mai robustă decât vaccinurile împotriva variantei Delta.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Boala COVID anterioară oferă o imunitate mai bună decât vaccinurile, așa că mandatele vaccinurilor nu sunt doar o prostie științifică, ele sunt și discriminatorii și lipsite de etică”, a scris Martin Kulldorff, profesor epidemiolog și biostatistician la Harvard Medical School.

În ciuda protecției oferite de infecția anterioară cu COVID, mulți oficiali publici și țări au fost reticente în a recunoaște imunitatea naturală.

Anunțul CDC că infecția anterioară a oferit mai multă protecție decât vaccinarea împotriva variantei Delta este probabil să alimenteze apelurile pentru a pune capăt obligativității vaccinării, în special pentru persoanele care au fost deja infectate.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate