ACTUALITATESondaj | Aproape 60% dintre americani consideră că președintele Joe Biden nu...

Sondaj | Aproape 60% dintre americani consideră că președintele Joe Biden nu își face datoria

În cadrul unei emisiuni la Sky News Australia, trei jurnaliști și analiști politici au discutat despre cum a decurs mandatul de președinte al Statelor Unite pentru democratul Joe Biden până acum.

Toată dezbaterea s-a concentrat pe un sondaj oficial care spune că cca. 57% dintre americani nu sunt mulțumiți de activitatea lui Joe Biden, considerând că acesta nu este capabil să-și facă datoria.

Aproximativ 36% dintre respondenți consideră că acesta și-a îndeplinit atribuțiunile, iar 7 procente sunt reprezentate de cei care sunt indeciși.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Statistica făcută în cadrul Partidului Democrat arată că aproximativ o treime dintre membrii formațiunii politice nu sunt deloc satisfăcuți de activitatea președintelui Biden.

„Este destul de clar că președintele Joe Biden nu mai conduce spectacolul. Este destul de clar din tot ceea ce a făcut și a spus. Am văzut chiar zilele trecute, de fapt, el avea nevoie de notițe pentru a face față unei întrebări pregătite de cineva. Este pur și simplu de necrezut.”, a precizat James Morrow, pentru Sky News.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...