duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEȘi românii au nevoie de ajutor! Mihail Petrache, un copil de 14...

Și românii au nevoie de ajutor! Mihail Petrache, un copil de 14 ani, se luptă pentru a TREIA oară cu cancerul

În mijlocul crizei refugiaților din Ucraina, nu trebuie să uităm de cazurile din țara noastră, de copiii noștri care se luptă cu bolile pentru a apuca ziua de mâine.

Unul dintre aceștia este Mihail Petrache, un băiat de 14 ani. La această vârstă fragedă, el se luptă pentru a treia oară, deja cu cancerul.

A fost diagnosticat cu osteosarcom (cancer osos). Prima oară i-a afectat piciorul drept, a doua oară recidivat la mâna stângă iar acum în abdomen. După fiecare operație, tânărul a sperat că s-a terminat visul urât, că urmează o viață normală, departe de durere, de spitale, de medicamente și de chimioterapie. Din păcate, nu a fost așa deloc.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Drumul către recuperare și o posibilă vindecare încă nu s-a încheiat. S-au încheiat doar resursele financiare cu care părinții au reușit să-i achite intervențiile și tratamentele post-operatorii.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Când credeam că totul s-a sfârșit și este bine, în urma analizelor patologice și investigațiilor medicale aferente i s-au recomandat încă 4 ședințe de chimioterapie. Din păcate, nu le va putea efectua pentru că nu mai avem fonduri pentru a acoperi costul acestor ședințe”, ne-au povestit mama și tatăl lui Mihai, cu inima frântă de neputință, știind că dacă nu vor obține acești bani, fiul lor n-are nicio șansă în fața cumplitei boli.

E vorba de zeci de mii de euro, o sumă pe care o familie deja dărâmată de chinul copilului, dar și de atâtea și atâtea cheltuieli pentru salvarea lui nu are cum să o strângă. Pe lângă asta, cancerul nu așteaptă, el doar atacă. De aceea, orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate însemna încă o zi de tratament pentru acest băiat greu lovit de soartă. Orice bănuț donat pentru el poate fi o nouă ședință de chimioterapie, o lovitură în plus dată bolii.

Împreună am făcut minuni acolo unde nu mai exista speranță, împreună am salvat vieți unde exista doar condamnare, nu o dată am învins temutul cancer, iar astăzi copii precum Mihai se bucură de viață fericiți. Haideți să-i oferim și lui această perspectivă! Donează și tu Mihai!

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului -MIHAIL PETRACHE

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE