joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEȘeful Pentagonului, internat la Terapie Intensivă

Șeful Pentagonului, internat la Terapie Intensivă

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a fost ”internat la terapie intensivă” în cadrul spitalizării sale pentru o problemă ”urgentă” la vezica urinară, a anunţat duminică seară Pentagonul, relatează AFP, citat de Agerpres.

Lloyd Austin, a fost diagnosticat recent cu cancer de prostată și a fost operat. El a fost spitalizat duminică la Centrului medical militar naţional Walter Reed şi a transferat funcţiile biroului său secretarului adjunct al apărării Kathleen Hicks.

”În această seară, după o serie de teste şi evaluări, secretarul a fost internat în unitatea de terapie intensivă a Centrului medical militar naţional Walter Reed pentru îngrijiri şi o supraveghere atentă”, indică un comunicat al Departamentului Apărării american.

Într-o conferinţă de presă la 1 februarie, secretarul apărării american şi-a cerut scuze pentru că a ţinut secret că suferă de cancer, problemă care a stârnit o mare controversă în ţară. În plin an electoral şi în timp ce SUA urmăresc îndeaproape conflictele din Ucraina şi Fâşia Gaza, Austin a fost operat şi internat de două ori în decembrie şi ianuarie fără ca preşedintele Joe Biden să ştie ceva despre asta.

De această dată, Pentagonul a comunicat cu promptitudine despre noua sa internare, presa fiind anunţată la aproximativ două ore după plecarea sa la spital.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

 1. ce stie Guvernu American aia citam,

  Hematologic differences between African-Americans and whites
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov › articles › PMC1895180
  It is apparent that the average hemoglobin and hematocrit levels, white blood cell count and absolute granulocyte count, and TS are lower in the African- …

  Ethnic Origin and Serum Levels of 1α,25-Dihydroxyvitamin D3 Are …
  http://www.ahajournals.org › full › 01.cir.96.5.1477
  Black subjects had lower masses of coronary calcium than whites (14 versus 47 mg; P=.003). Serum 1,25(OH)2D3 levels were slightly higher in blacks (41 versus 38 …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE