ACTUALITATE Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care...

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care nu se vaccinează nu au voie să intre în niciun spital. Peste 4.000 de studenți s-au vaccinat deja

Studenții care nu se vaccinează nu vor intra în spitale, pentru „a nu pune în pericol viețile pacienților”, a anunțat rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj , Anca Buzoianu, într-o declarație acordată g4media.

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie mai spune că studenții din anii mai mari care nu se vaccinează, nu vor intra în spitale.

„Nu este o regulă, fiindcă se găsesc soluții alternative, să fie testați, eventual înainte, dar nu putem să riscăm să-i lăsăm lângă pacienți și să infecteze pe cineva. Mă refer la cei din anii mari, care au contact direct cu pacienții. Oricum avem un procent semnificativ de studenți care s-au vaccinat și care au înțeles importanța vaccinului. E cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de a ajunge la o oarecare normalitate”, a declarat rectorul UMF, Anca Buzoianu, pentru g4media.ro.

Potrivit acesteia, aproape 90% dintre studenții Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj s-au vaccinat deja. Este vorba despre 4.000 de studenți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite