ACTUALITATERectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care...

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care nu se vaccinează nu au voie să intre în niciun spital. Peste 4.000 de studenți s-au vaccinat deja

Studenții care nu se vaccinează nu vor intra în spitale, pentru „a nu pune în pericol viețile pacienților”, a anunțat rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj , Anca Buzoianu, într-o declarație acordată g4media.

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie mai spune că studenții din anii mai mari care nu se vaccinează, nu vor intra în spitale.

„Nu este o regulă, fiindcă se găsesc soluții alternative, să fie testați, eventual înainte, dar nu putem să riscăm să-i lăsăm lângă pacienți și să infecteze pe cineva. Mă refer la cei din anii mari, care au contact direct cu pacienții. Oricum avem un procent semnificativ de studenți care s-au vaccinat și care au înțeles importanța vaccinului. E cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de a ajunge la o oarecare normalitate”, a declarat rectorul UMF, Anca Buzoianu, pentru g4media.ro.

Potrivit acesteia, aproape 90% dintre studenții Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj s-au vaccinat deja. Este vorba despre 4.000 de studenți.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...