sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATERectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care...

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu: Studenții care nu se vaccinează nu au voie să intre în niciun spital. Peste 4.000 de studenți s-au vaccinat deja

Studenții care nu se vaccinează nu vor intra în spitale, pentru „a nu pune în pericol viețile pacienților”, a anunțat rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj , Anca Buzoianu, într-o declarație acordată g4media.

Rectorul Universității de Medicină și Farmacie mai spune că studenții din anii mai mari care nu se vaccinează, nu vor intra în spitale.

„Nu este o regulă, fiindcă se găsesc soluții alternative, să fie testați, eventual înainte, dar nu putem să riscăm să-i lăsăm lângă pacienți și să infecteze pe cineva. Mă refer la cei din anii mari, care au contact direct cu pacienții. Oricum avem un procent semnificativ de studenți care s-au vaccinat și care au înțeles importanța vaccinului. E cea mai rapidă și cea mai sigură metodă de a ajunge la o oarecare normalitate”, a declarat rectorul UMF, Anca Buzoianu, pentru g4media.ro.

Potrivit acesteia, aproape 90% dintre studenții Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu din Cluj s-au vaccinat deja. Este vorba despre 4.000 de studenți.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE