joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEPremiu de un milion de lei pentru David Popovici! Ministrul Sportului: Campionul...

Premiu de un milion de lei pentru David Popovici! Ministrul Sportului: Campionul care a reușit să ne arate care este valoarea României

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, joi, la finalul ședinței de Guvern, că inițiativa de acordare a premiului de un milion de lei sportivului David Popovici, dublu campion mondial la înot, îi aparține, fiind convins că în viitor vor mai apărea astfel de performanțe, relatează Agerpres.

„De când am preluat acest minister am spus că sportul trebuie să fie important. Am militat ca acest minister să aibă un rol de conducător al sportului românesc, să îl reprezinte cât mai bine în guvern și sportivii să fie mai bine sprijiniți. Am reușit anul trecut să dublez premiile sportivilor după Jocurile Olimpice.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul Geografie elementară de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

A fost o satisfacție extraordinară să știu că acești sportivi au beneficiat de niște premii substanțiale. Ei cheltuie câte 15-20 de ani din viața lor în antrenamente și competiții. Astăzi am o veste extraordinară, acum s-a terminat ședința de Guvern și mă bucur că vocea mea a fost ascultată în consens de toți colegii mei, cărora le mulțumesc foarte mult.

Îi mulțumesc domnului prim-ministru și domnului vice-prim-ministru Kelemen Hunor că au încredere în mine, în sportivi, și dovedim încă o dată că Guvernul sprijină sportul. Am reușit să fie aprobat de către prim-ministru un premiu în valoare de un milion de lei pentru David Popovici, campionul care a reușit să ne arate care este valoarea noastră, a României.

Suntem alături de campioni, suntem alături de performanță și voi milita cât voi fi în fruntea acestui minister ca sportivii să fie apreciați, sprijiniți, și vom avea rezultate din ce în ce mai bune, credeți-mă.

În aceste zile am trăit emoții pe care nu le-am mai trăit în ultimii ani. Am reușit să sărbătorim un campion mondial în adevăratul sens al cuvântului, care ne reprezenta țara, care ne-a făcut mândri, fericiți, și acest lucru trebuie să se fi respectat, sprijinit. Știu foarte bine, îi înțeleg pe acești sportivi câtă muncă și cât sacrificiu fac pentru aceste rezultate.

El este un talent înnăscut, un copil special, un copil care se naște la 100 de ani poate. Dar talentul nu ajunge, acest copil se scoală în fiecare dimineață la ora 4:30-5:00, face două antrenamente a câte trei-patru ore, stă izolat, se concentrează doar pe performanța lui. Într-adevăr sunt niște excepții și aceste excepții sunt vârful de lance al sportului românesc”, a transmis Eduard Novak, prin intermediul unui material video difuzat pe pagina sa de Facebook.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Ministrul sportului a spus ca sportul trebuie să fie important? Bagati dracului in scoli cel putin trei ore de sport pe saptamana, nu educatie sexuala!

  2. A arătat valoarea românilor, eventual; a României în nici un caz! Cât despre folosirea momentului pentru linsîncur șefimea și băgatul capului in poză: dezgustător. Unul dintre mai grețoase mesaje ale unui ministru din ultimii 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE