News ȘTIRI Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, dispune controale în biserici. Preoții, amendați, dacă...

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, dispune controale în biserici. Preoții, amendați, dacă oamenii nu poartă mască în timpul slujbei

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, liberalul Stelian Dolha, va solicita forțelor de ordine să efectueze controale în lăcașurile de cult în care se oficiază slujbe, anunță Ziar de Bistrița.

Invitat joi seara într-o emisiune la BEX TV, prefectul Stelian Dolha a anunțat că va solicita forțelor de ordine să efectueze controale în biserici.

Potrivit prefectului, există foarte multe situații în care credincioșii nu poartă masca atunci când participă la slujbe. Acolo unde se vor constata astfel de situații, Stelian Dolha afirmă că ar putea fi sancționați  preoții.

”Se întâmplă sub ochii noștri acest lucru. Am primit foarte multe reclamații pe această temă și mi s-a tot spus că nu se poartă mască. Vedem cazurile, vedem incidența, care deja e alarmantă și, cu toate acestea, nu s-a înțeles nimic. Și ne întrebăm de ce se ajunge aici? Pentru că nu se respectă măsurile. Și atunci, ca să se respecte măsurile, deși sună foarte dur, va trebui să recurgem iar la amenzi și controale. Nu se poate altfel. Cineva trebuie să răspundă pentru asta. (…) O să reiau discuțiile pe această temă cu preoții, o să le trimit încă o dată și o circulară și apoi le facem controale. Dispunem controale direct în biserică. Nu se poate altfel. Cine răspunde și cine ia amenda? Preotul. Nu ne mai putem juca cu asta. La modul cel mai serios”, a spus Stelian Dolha în emisiunea de la BEX TV.

Stelian Dolha afirmă că începând de săptămâna viitoare va solicita efectuarea controalelor în bisericile din Bistrița-Năsăud.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 3.440 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate