ACTUALITATE„Oficializarea crimei!” Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a criticat dur legalizarea avortului până...

„Oficializarea crimei!” Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a criticat dur legalizarea avortului până la 14 săptămâni de către Argentina

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a criticat Argentina pentru „oficializarea crimei”, prin legalizarea avorturilor până la 14 săptămâni, informează Australian Associated Press.

„Din păcate, Argentina a adoptat (o lege) care aprobă avortul până la 14 săptămâni de sarcină. În opinia mea, este o ucidere a unei persoane fără apărare. Deplorăm asta, pentru că înțelegem că înseamnă uciderea unui copil în uter, indiferent în ce țară s-ar petrece”, a spus Bolsonaro în cadrul discursului său obișnuit de joia de pe social media.

El a spus că atâta vreme cât el va fi la putere, așa ceva nu se va întâmpla în Brazilia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cât va depinde de mine, avortul nu va fi niciodată aprobat în Brazilia”, a transmis președintele. Bolsonaro a învinovățit situația din Argentina pe faptul că fostul președinte Mauricio Macri nu a fost reales.

Senatul Argentinei a aprobat o lege prin care legalizarea avortului copilului devine posibilă în primele 14 săptămâni de sarcină. Până atunci, legea prevedea avortul numai în cazuri de viol sau de risc asupra vieții femeii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...