sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEMedic de gardă, filmat în timp ce se juca pe telefon. Pacientul...

Medic de gardă, filmat în timp ce se juca pe telefon. Pacientul care s-a revoltat nu a fost luat în seamă: Dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit în altă parte!

Potrivit unui videoclip încărcat pe pagina de Facebook, un bărbat s-a prezentat la camera de gardă pentru o rană suferită la mână. Acesta împreună cu alți pacienți au fost lăsați să aștepte, în timp ce medicul se juca pe telefon, potrivit filmării.

Când bărbatul i-a reproșat medicului că pacienții așteaptă de mult timp și nu sunt preluați, iar medicul se joacă pe telefon, aceasta l-a numit „obraznic”, amenințându-l că îl trimite la alt sptital și că va chema poliția.

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune bărbatul.

„Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acum la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi!. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu…”, îi spune doctoriţa pacientului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pacientul îi spune că aşteaptă de jumătate de oră, iar doctoriţa îi răspunde: ”Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”

„Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte!”, a mai spus medicul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. Mi-a sărit buricul la deget!
  -în timp ce medicul se juca pe telefon:
  poate conducea mashinutze,
  trebuie doar inclinat smartfonu,
  nu e nevoie de degete.

  (-20 de degete pentru 1 deget e exaggerat?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE