ACTUALITATEIohannis a anunțat restricțiile preconizate: De luni, doar vaccinații mai pot...

Iohannis a anunțat restricțiile preconizate: De luni, doar vaccinații mai pot circula noaptea, certificat verde pentru majoritatea activităților, mască obligatorie peste tot, vacanță de 2 săptămâni pentru toate școlile și liceele

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricțiile care vor fi impuse începând de luni, respectiv doar vaccinații vor mai putea circula noaptea, certificatul verde va fi obligatoriu pentru majoritatea activităților, iar masca redevine obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă.

Iată declarațiile lui Klaus Iohannis:

„Toții elevii de școală și liceu vor intra într-o vacanță de două săptămâni.

Urmează ca Guvernul să detalieze toate măsurile.

Am discutat despre vaccinare, despre școli și despre restricții.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție e vaccinarea. Vaccinarea oprește pandemia. Știu că sunt mulți care încearcă să vă spună că nu e așa. În vestul UE, unde lumea s-a vaccinat în masă, pandemia practic nu mai are impact. În partea noastră a UE e mai complicat.

În România s-a declanșat o adevărată catastrofă.

Dragi români, dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă.

Deci dragi români, vaccinați-vă dacă vreți să nu ajungeți la spital și la ATI. Nu îi credeți pe cei care vă mint că pățiți ceva dacă vă vaccinați.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Până atunci, până vă convingeți să vă vaccinați, din păcate e nevoie de restricții prin care să putem avea grijă de cei vulnerabili.

Școlile sunt puternic afectate. În mod normal, începând de lunea viitoare, ar fi vacanță pentru cei mici. Am decis azi ca vacanță să fie valabilă pentru toate clasele timp de 2 săptămâni – gimnaziu, liceu, generală.

Începând de luni, masca redevine obligatorie peste tot, interior și exterior, și în târguri, și la cinema, și dacă vă plimbați pe stradă.

Este regretabil, dar trebuie să instituim restricții care vor intra luni în vigoare.

Guvernul va decide cel târziu vineri ce restricții intră în vigoare după ce experții vor stabili cu toate detaliile aceste norme.

Exemple: va fi restricționată circulația noaptea, cu excepția celor vaccinați și a celor cu treabă legitimă.

În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis doar cu certificatul verde. Cei nevaccinați vor avea o sumedenie de restricții.

Până atunci, vă doresc tuturor multă sănătate”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. declaratiile nu au absolut nici o valoare legislativa. sunt declaratiile unui santajat de securitate sa instituie dictatura. atat timp cat nu exista guvern ales, toate aceste “masuri” sunt “decat” verbale. guvernul demis sau cel interimar nu pot emite stari de urgenta/alerta sau hotarari sau decizii etc. acestea sunt emise de un guvern ales iar hotararile si ordinele care vizeaza restrangeri de drepturi trebuie trecute prin parlament (adevarat ca si acolo majoritatea este formata din slugile securitatii vaxx) si publicate in monitorul oficial. Cititi Constitutia Romaniei si nimeni nu va va putea lua drepturile fundamentale. ROMANIA TREZESTE-TE!

  2. Auitat sa adauge.Dat fiind ca sunt exclusi din societate in cel mai pur stil nazist nevaccinatii nu vor mai plati nici impozite.Altfel statul meu este un stat de banditi..

  3. Ignoră părerea medicilor care recomandă medicamente pentru tratamentul specific.
    Ignoră, ignoră, deci e ignorant.
    În fapt, știe prea bine că minte.
    Este sub comandă externă. Se vede de la un kilometru.

  4. A început să turuie cu vaccinul. Altceva nu mai știe. Ignoră pe adevărații specialiști, între care chiar autorul tehnologiei mRNA. Acesta a spus ca nu trebuie nimeni să-și facă acest tratament genic. Este un experiment, chiar prospectul spune, până în 2023 este in probe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate