joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEÎncă un deces fulgerător: Părintele Gheorghe Colțea (59 de ani) a murit...

Încă un deces fulgerător: Părintele Gheorghe Colțea (59 de ani) a murit fulgerător: S-a prăbușit pe stradă, a intrat în comă și nu a mai putut fi salvat

Părintele Gheorghe Colțea, primul protopop al nou înființatului Protopopiat al Branului, a trecut la cele veșnice pe 17 septembrie, informează siteul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Evenimentul Zilei scrie că decesul s-a produs după ce părintelui i s-a făcut rău pe stradă, chiar în drum spre Mitropolia Ardealului.

A intrat în comă și medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Vestea tristă a decesului prelatului a fost dată chiar de fiica sa care a scris un mesaj emoționat în memoria tatălui ei. „Cu mare durere în suflet și cu inima frântă anunț trecerea la Domnul a iubitului meu tată. Dragul meu tată, ai plecat mult prea repede de lângă noi, dar mă rog Bunului Dumnezeu să te pună lângă Sfinții pe care tu ii iubeai atât de mult și nu încetai a te ruga lor! Drum lin către o lume mai bună și plină de lumină, tată! Te iubim”, a scris fiica sa.

Un preot iubitor de Dumnezeu și neam

Părintele Colțea a fost un slujitor jertfelnic al Bisericii, pentru aceasta fiind răsplătit cu „Crucea Șaguniană”, cea mai înaltă distincţie acordată de Mitropolia Ardealului, conferită de ÎPS Laurențiu.

Părintele a fost și un patriot înflăcărat, acesta promovând valorile naționale în cuvintele sale către tineri.

A fost implicat în susținerea misiunii Bisericii și prin noile mijloace media realizând diverse emisiuni la Radio și Trinitas TV.

Sicriul cu trupul părintelui Gheorghe Colțea va fi depus la Biserica parohiei din Moeciu de Jos.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

8 COMENTARII

 1. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Ok, nu era vaccinat, dar este total surprinzator, la modul negativ, ceea ce sustine in acea inregistrare de pe Facebook, cum ca noi, romanii am “ţinut cald” acest teritoriu, tara noastra, ca sa vina acum evreii sa-l ocupe, si ca aici, in Romania, este “pamantul fagaduintei” promis de Dumnezeu evreilor etc, etc…este de neinteles aceasta inregistrare, extrem de bizare afirmatiile domniei sale de acum 2-3 luni…

 2. Sper ca glumiti cu acest titlu.Parintele nu era vaccinat si era total impotriva vaccinului! sunteti absolut incredibili.Va inivit sa urmariti emisiunile inregistrate pe lumina lina sibiu si sa vedeti exact pozitia parintelui.Dumneavoastra nu va documentati ? Parintele Coltea a fost si ramane un OM extraordianr, PREOT cu dragoste de HRISTOS si PATRIOT adevarat!

   • Buna ziua. Titlul asa pare sa sugereze:Încă un deces fulgerător. De mentionat ca parintele a avut mai multe probeleme de sanatate ,unele chiar grave dar cu ajutorul Domnului am sperat ca va mai trai.
    Domnul de la comentariul de mai jos chiar asta a inteles ca parintele a fost vaccinat. Sper ca sunteti de acord ca in aceste zile decesele fulgeratoare ,mai ales la persoane tinere sunt asociate cu sindromul mortii subite care inseamna de cele mai multe ori vaccinare. Nu scrie in text ca este vaccinat dar titlul si maniera in care este redactata stirea cam asta sugereaza.

 3. L-a „altoit” stăpânul său că făcea propagandă waxului și crotalului electronic și l-a trimis la concurență, la subsol.

  • Parintele Coltea nu era vaccinat si nu sustinea vaccinarea! Puteti sa urmariti in emisiunile de pa lumina lina Sibiu si sa vedeti pozitia dumnealui! inainte sa vorbim ar fi bine sa ne documentam. si chiar si asa comentariul e total deplasat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE